Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanjao sam sinoc cudan san Na jugu je baklja planula Ruke su se nase digle Vidio sam lice Đilde Pjevao je majko sa nama Tad podize desnu ruku on I zapjeva Zeljo sampion Grbavica usta cijela I zastava plavobijela Zaviori juznom tribinom Probudih se i sad zalim ja Iz oka mi suza kanula Bio je i uvijek bice Simbol nase Grbavice Dzevad Begic Đilda Legenda !
SANJAO SAM SINOC SRETAN SAN SNAJPER PUCA I UBIJA DJILDU
Bolje sanjaj da postanes normalan ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mjesto druženja starog i mladog, mjesto gdje si medju svojima kao familija, stariji se sjete starih vremena i utakmica i zajebancija prije rata dok mladji pricaju o "pohodima" iz prosle sezone, popije se koja piva, merak i to veliki ...
Imal mjesta za mene u nekoj ekipi?
gdje ova aministracija da banuje ovog lovac.naprevarante.9. spominjati nekome mrtve kosti je stvarno pretjerano. i neka se stidi ko god da je. malo razmisli da ti je neko bliznji umor a neko o njemu tako prica.
lovac.naprevarante.9 mnogo ti jeb*š preko tastature,garant si neki ,mangup,
Ovo Administracija Treba Trajno Banovati .. Pickicu Bolesnu I Retardiranu
BIRA SE I IGRAC KOJI NAJVISE PODSJECA NA NADAM SE SKORO MRTVOG IVICU
PACO CE IMAT SVOJU EKIPU I ANER SVOJU ... pusenje ce se odrzati na pomocnom terenu , glavne uloge djildine kcerke
GLAVNA NAGRADE JE PRELZNI PEHAR TJ VRECA KOSTIJU OD DZEVADA
Obicni Idiotluk Svaka cast na Turniru Ali Mislim Da Je Glupo Sto se Mogu Prijaviti Samo Strumfovi .Mozda Bi Koju ekipu Napravili I Nasi Bordo Momci .. Al Eto
Dobili bi svi batina kolektivno na turniru, zato ovi malo trezveniji vas ne zovu
"Pravo učestovanja imaju isključivo navijači FK Željezničar." kakvi likovi sviju mi... znaci ako neko hoce i na taj nacin da pomogne Dzildinoj porodici ne moze ucestvovati jer navija za neki drugi klub. svasta fkt ! treba da je stid levata koji je "skontao" ovo "pravilo" ;) sretno i nadam se da ce se skupiti sto vise love ;)
Ruku na srce, pametno im je ovo. Zamisli skupe se 2, 3, 4 ekipe sacinjene od navijaca Sarajeva. Stvarno mislis da bi to proslo mirno?
e svasta fkt... to isto kao da kazes da ne mogu poigrati lopte na terminu igraci koji ne navijaju za iste timove :S smijesno , ali eto ako misle da je tako pametnije neka im bude ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)