Vukovi se vraćaju kući
0
Počela rekonstrukcija stadiona Otoka
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas je opstepoznato da smo dobri kompjuterski graficari i da znamo napraviti fine CAD makete stadiona, puteva, pozorista.... jedan mali problem, minoran problemcic koji mi imamo je taj da rijetko kada prenesemo ono sa ekrana u stvarnost, ali to je manje bitno.
.ebo vas ovaj natpis na dnu slika.. glavni dio slike se ne vidi!
Torpedo u srcu , Torpedo do groba !!!
ja mislio da su ga vec zavrsili,kad jos nisu ni poceli.. o ovome se govori vec 4 godine
kolko se meni cini vucovi nemaju reflektore
Penzioneri nemaju tupavo za hljeba da jedu i velika je kriza a prave se stadioni,ako je to sponzor europlakat onda ok ali ako ide iz drzavnih para onda je bas bijedno jer ljudi gladuju i muku muce sa penzijom crkavicom a lopovi se rasipaju za stadion da prave od drzavnih para.
Naskarada od stadiona
Koliko ja znam, mi jos uvijek igramo na najvecem, a i po izgedu najslicnijem pravom, stadionu u drzavi!? Na kraju krajeva: Bolje biti u vili kao podstanar nego vlasnik kokošinjca! ZAto: Cr\'knite dušmani!
Znaci, Torpedo ce ostati jedini sarajevski premijerligas bez svog stadiona. Sudbo kleta, Zeljo, Olimpic i Slavija imaju svoj dom, a jadni pitarcici beskucnici nemaju ni za virsle.
Koje godine ce biti ovako? kao na slici?? mozda 2050
ovo ce biti najruzniji stadion u svemira
Visi ti po sa-x-u, d.rkaj po internetu i kudi druge, minderpuzo. 3d prikaz se radi zbog investitora a ne zbog takvih kao što si ti. Tebe ionako ne pitaju za savjet :)
Moci cemo onda guziti ove komunjare sa sa-x
Ovo ti nisu prave slike p.a.p.c.i.n.o. s.e.l.j.a.c.k.a., prototipu manijaka, vec ga valja tek napraviti, a kao sto rece kolega \"...\" u prvom komentaru, od toga nema nista, osim sto ce nas pametni nacelnik Damiri biti \"dobar\" za koju dodatnu milju!
da još jednom pomenem, u inat svim dušmanima. STADION KOŠEVO FUDBALSKI TO JE RAJ NA NJEMU IGRA SARAJEVO TIM ZA KOJI ŽIVIM JA!!!
Oj pitarčići i OLIMPIC ima svoj stadion HAHHAHAHAHHAAAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAH :D
Ja cu i dalje da navijam za moga zelja!