Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hasan je legenda...veliki igrac i veliki covjek! Fudbaler koji je postigo vise od bilo kojeg naseg igraca, i to samo zahvaljujuci vlastitom radu! VELIKI RESPECT za njegovu karijeru!
hasene salihamidzicu sta ti dodje fuad midzic??? pozdrav gosp.hera iz libije i samo da kazem ovima sa sarajevo-x.com-a stalno mi se ispot texsta gdje pisem pojavljuju neke cudne rijeci pa samo ako moze neko da mi objasni sta to znaci sad naprimjer pise BCNOW i sve je isarano nekim linijama! sta je to???
po strani tviji trofeji i fudbalsko umjece, svaka cast za sve uradjeno... nego tele jedno, reci nam kako si djecici imena dao?! srami se, nisi uspio sacuvati kulturu i tradiciju svojih predaka. promjeni i sebi ime u hans.
Dodji u Leotar, igrat ces svaku utakmicu bar po 20 minuta.
Sta je \"Sijecanj\" ?
Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo!
Eh,dok je Brazzo igrao u pocetnoj i ja sam davao golove,ovako slabo...
da si pratio hasanovu karijeru od HSV-a znao bi da je igrao u spicu!
navodno borusija mönchengladbach,koja je zadnja na tabeli,pokazuje interes za njega,smijesno...
Bravo BRACO puno sreče i zdravlja vama i vašoj porodici želi navijač Bajerna Vahid iz Bugojna
salih, predji u real i igraj sa džekom ko coek,,,,ha ya,,,,kakav crni dinamo.....
Ima iskustva,i kao navijač Dinama volio bih da dođe jer može svojim iskustvom pomoći mladima kao:Tomečaku,Badelju,Kovačiću,Kramariću i ostalim Dinamovim mladićima.Dinamo Zagreb ale,ale,ale
Slažem se sa tobom Dinamo bi bio najbolji izbor zbog toga što im je Vaha trener jer su oba iz Jablanice,a u Dinamu bi više igrao nego u nabrojanim klubovima.
Odkada je Salihamidzic NAPADAC?
Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi uDinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi uDinamo,Hasane odi uDinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi uDinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi u Dinamo,Hasane odi uDinamo,Hasane odi u Dinamo!!!
A zagrebački Dinamo?Kako ste njega izostavili,stavili ste da se zanimaju Rangersi,a Dinamo ne.Dinamo se za njega zanima i najbolje da ode u tim Vahin.Hasane odi u Dinamo.