Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prioritet NS BiH bi morao biti izgradnja modernijeg stadiona nacionalnog tima, kao vlasnistvo Saveza ili temeljnija rekonstrukcije nekog od postojecih, vec koristenih stadiona. Licno mislim da bi investiranje u novi stadion u Mostaru bilo visestruko opravdano, a ujedno bi se FK Velez pomogao da stane na noge. Nekvalifikovanjem na velike smotre gubi se dragocjeno vrijeme, igracki potencijal nepovratno odlazi, a gomile FIFA/UEFA novaca (u premijama) bacaju.
Puno toga se treba promjenit u bh nogometu...
STA STE BA ULOZILI GOSK GOLFOM TABA TRAVU HAHHAHA MAJKE MI NAJGORI TERENI NA SVIJETU SU U BIH..PROSLO 20GODINA OD RATA ZELJO I SARAJEVO NEMAJU TEREN HAHAHA HALOOOO TRAVA OBICNA FUJJJJJ
A nigdje se ne spominje koliko će iznositi ta sredstva od UEFA/FIFA..
Infrastruktura stadiona u Bosni rame uz rame sa Mišinim poljem kukuruza.
Ja sam za to da se nekad barem prijateljska utakmica odigra u Mostaru ili Banja Luci...ako je to moguće
Tamo može jedino nešrijateljska :), nažalost
Ne može ni u Sarajevu kamoli gdje drugo. SAVEZ NAPOLJE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦 ❤️ 🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 ⚜️ 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦 ⚜️ 🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 ⚜️ 🇧🇦 🇧🇦
Ovdje ce Begic i ekipa da opet profitiraju..
Na sve strane prijedlozi i planovi, a novca i realizacije nema ni na vidiku.
Samo Zeljo ima pare da popravlja svoj stadion ostalo nista