Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gazi gazi gazi, male plaaavee Strumfovee Strumfovee Strumfovee hhhhh
Pa Sarajevo je od 5 tekmi 4 igralo kuci,a Zeljo od 6 4 igrao u gostima...
hahhah joj kako cemo ovog malog zelju preskocit hahha a jos smo izgubili snage u Evropi al vracamo se i malog zelju preskacemo jos malo hhaha al et oni ipak su igrali prijateljsku sa olimpikom i famosom pa su i oni umorni hahhaha NAS JE CJELI SVJET U BORDO OBOJENNN
KAko vas nije sramota pitari ,pa vas je sad protiv laktasa na sjeveru bilo 1300,TO na jugu ne postoji!!!! halo ba 1300 to je sramota,,,misevi mali ,,,JUG SVETINJA!!!
ZELJO-sarajevo ja mislim da je sve receno......
Divi malog strumfa sto se ukenjao, pa nigdje ti niko nije nista spomenuo od strane pitara, a vec se zalis i napadas! A ne mogu ti vala ni zazaliti, kada dobro znate da ce sada FKS biti NA VRHU, dosta su misevi igrali kolo dok je macak bio odsutan, ali se MACAK VRATIO!!!! ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!!! PS. Papcino jedna, vidi se da si iz neke selendre oko konjica, i konjic je tebi predalek\', prvo se nauci pisati i koristiti interpunkciju i nauci sta je uopste institucija pa je spominji, majmune neskolovani, toliko o vama, klasicni kospicari, buahahaha!!!!
Bravo za tebe svaka ti cast. Steta sto te drug izradio, ipak je manijak, ocekivalo se
stase ovi pitari furaju kad znjaju da je zeljo za njeg za zelju se zivi a z a ostale navija joj kad osvojimo prvo mjesto krv cemo im popiti hahahaha jucer nisam bio na utakmici jer nisam imo prevoza izradio me ovaj drug fol se moro s djevojkom nekom vidjeti ali eto me na grbavicu sljedece kolo i uvijek cu biti na jugu pitar ipojma nemate i mi smo za vas institucija