Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za redakciju: Molimo imena i prezimena autora članaka da znamo koga za*eba*emo!
Espanyol izgubio u gostima 1:2 a pobjedio kući 4:2 , a ovaj retard pise da je ukupno 5 :2 rezultat . I opet imaju junaka koji ih je spasio u zadnjim minutama iako su vodili 4:2 ahaha
kako ja znam espanyol je pobijedio u gostima sa 1-0 tako da taj gol u gostima cordobe nista ne znaci.malo se skontaj novinaru.
Spaha gigantu ne daj se. www.smjesne-slike.blogspot.com
NIJE POLUFINALE VEĆ ČETVRTFINALE
Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak!