Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U redu je ba Messi, idi slini za Barcelonom i ne otvaraj članke vezane za MILAN kad si tako prepametan i previše star za ovaj "novokompovani" klub.
Jaj daj ba popusti s tim novokomponovanim pjesmama,novokomponovanog kluba sa novokomponovanim navijačima.... "oooh baloteli he¨s a striker....oooo balotelliii" ahahahaha jedino što je jadnije od Citiya su njihovi razmaženi navijači.
Svakaa cast Balotelli,on najbolji moze biti samo u Milanu,svome klubu!!!Forza Milan!!!
Drives round Moss Side with a wallet full of cash, Can't put on his vest, But when he does he is the best... BALOTELLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, BALOTELLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D
Ovaj nije iz penala o.O
POSIJETITE WEB STRANICU ZA SLANJE ANONIMNIH SMS PORUKA, BUBNI.COM
Desilo se upravo ono sto sto se i ocekivalo,mario je svoj na svome,u klubu za koji zeli igrati i pruza sjajne partije...