Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne citavom prvenstvu samo zadnjih 15 minuta protiv srbije vrijedno spomena a ostalo za zaborav i nismo zasluzili realno po svemu da prodjemo dalje,a i danas smo mogli primiti 3-4 komada i sve u svemu jako los nastup na euru!!
Ti Irci nas ruse u svim kategorijama.
MALKOCEVICU NISI TI ZA SELEKTORA CIM SI PUSTIO ONOG BROJ 10 SIKANICA DA IGRA
Komentar sa jednog srpskog portala.. "Glupi" bosanci izbacili i sebe i nas.. :D
Izgubila Irska od Njemacke 7-0. Vele da smo mi prosli...
Na uefinoj stranici mi idemo dalje. Ovdje hebe lud zbunjenog...
prosla irska jer je jedina pobjedila sa 2:1,a mi 1:0,a imamo go razliku u mini tabeli 2:2,kao i irska a srbija 1:1
e eto to je to nasa posla balkanska umjesto da smo se dogovorili, nije vazno ko je imao vece sanse da mu ovaj drugi prepusti mi jedni drugima jamu iskopamo
da su se dog to bi bila balkanska, a ovako je svjetska. Svaka cast na postenju, ovo su djeca i treba da ih se uci sportskom nadmetanju, a ne namjestanju.
@bagio opstepoznato je da se u sportu mnogo toga stima, komsija komsiju treba podrzati u ovim slucajevima, eto neka idu irci a mi svi kucama jedni drugima da cestitamo
Momcima svaka čast,oni su za mene prvaci. Malkočeviću čestitam, ipak su to djeca sa velikim oscilacijama ,a u kakvim uslovima rade ok.
Ova generacija je mogla puno vise, ali Sakib ne bi mogao uzeti sve koverte pa bi ostao na 800km.
Nisam u toku pa jel mi neko moze objasnit kako smo ispali jer sve tri ekipe imaju po tri boda...kad se zatvori krug izmedju ove tri ekipe Srbija ima gol razliku 1-1 a mi i Irci 2-2 s tim da je nasa gol razlika bolja od Irske, oni 2-9 a mi 2-7...Italija je 2004 sa eura ispala kada su Danci i Svedjani nastimali 2-2 rezultat...sve tri ekipe imale isto bodova ali kada se krug zatvorio Italija imala najslabiju medjusobnu gol razliku
Mi i Irci imali istu gol razliku u krugu od tri ekipe. Nakon toga se gleda međusobni omjer, onda ukupna gol razlika. Jebiga, bilo koja pobjeda osim 1-0 bi nas odvela dalje.
@doktoryassa ahaa...znaci gleda se medjusobni pa onda ukupna gol razlika...poserem im se na glupa pravila...jbg bili smo blizu...steta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba ovoj djeci nekog obrazovanog trenera da napravi od njih prave igrace.
Al place komentator na Eurosportu sto Srbija nije otisla.hahahaha...Crkni četo
Sad ce biti malo nam je falilo, haha. Pustite djecu koja su zasluzila u svojim klubovima da igraju, prestanite gurati tatine sinove.
Vrlo lagano...