Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj pasa, da je nama jos jedan stoper kao sto je Spahic mi bi se udarali nogom u zicagu :/
Moje objektivno misljenje je da je Spahic odlican igrac
titulu titulu na kosevuuuuuuuuu
Postaru, ja izlazem svoj stav a smatram ga objektivnim jer bih ga (stav) u suprotnom sam promijenio kad bih za njega pomislio da vise nije objektivan. A koji su to "svi drugi" u cije ime ti govoris i odakle ti to pravo?
hahahahahaha ja sam objektivan svi drugi su subjektivni
JOJ OVIH KOMENTATORA NAKIH ARAPSKIH KOMENTATORA LIK KAD PRICA KODA LOMI JEZIKOM AHAHAHAHAHAHAHA
spahic sinoc nije ni igro sta vam jeeeee
Ja ne govorim ni pozitivno ni negativno, nisam baterija. Govorim objektivno. Ako je neko "nas" to ne znaci da se mora biti slijep. Spahic je prosjecan igrac i nista ni manje ni vise od toga.
Da mi je dozivjeti da deset bosanaca govori i misli pozitivno, to bi mi bio 2. rođendan...
Da nam je jos jedan stoper poput Spahica, mi bismo primali 3 gola u prosjeku po utakmici. Po meni, jedan od najprecjenjenijih igraca nase reprezentacije.
Trebalo vam je 9 sati da objavite clanak o tekmi. Ne daj Boze da se kod nas opet zarati, mi bi to od vas saznali sutradan. Sto se Spahica tice, gledao sam tekmu i njegovo glavinjanje po terenu je od samog pocetka smrdilo na prijevremeno tusiranje. Odbrana i dalje ostaje najveci problem nase reprezentacije.