Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dali je kolasinac izbacen iz ekipe jer ga danas nema ni na odsutnim igracima u arsenalu na sofascore
Mirjaktarjan je preloš igrač za EPL, mislim da je to svakome jasno..Armenoidni krivoslavac koji se na osnovu glasina uhljebio u Arsenalu, šta su ti skauti gledali majko draga, rak rana čitavog tima..
Zasto se jedan igrac proziva. Treba da se diskutira o igri, rezultatu a ne da se obavezno spominje losa igra pojedinacnog igraca. Dno ste dodirnuli!
Arsenal uzima titulu
Arsenal šampion! Dobro ove sezone jok ali finu ekipu sastavili mladi igraci vrh i najbolje od svega sto englezi konacno na tvu dosada bez njihove lige svega mi
Nece Arsenal biti sampion jos dugo duuugo
U drugom poluvremenu Newcastle imao jednu konkretnu sansu.Arsenal priveo utakmicu kraju rutinski posle datog gola.
Arsenal ima konacno team koji ima glavu i rep, simpa su mi
Da podsjetimo,svaka budala od novinara to pise na kraju teksta da bi ga malo produzio,daj prekinite sa tim,svako to cita vec danima.
meni je to cool, ne pratim uvijek stvari od samog starta i cesto to dobro dodje da bi se kompletirala slika onoga o cemu se govori...
padeži gramatika ovo ono