Cristiano Ronaldo
0
"Pobijedit ćemo Barcelonu"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema govora da Asim (Messi) i drusto ucine bilo sta Realovim zvijezdama. HALA MADRID! Barsa-Real 0-4
@bosanĐeros Koji si ti kreten, nisi sposoban 3 riječi na engleskom napisat. Toliko o barcinim navijacima. Nepismeni ste!
dobar si momče al jedan je Messi . Za razliku od Messija koji je dijete Barce ti si jedan u nizu plačenika koji če za koju godinu biti prošlost za Real. Žao mi je gledati pravu legendu Reala u Šalkeu velikog gospodina Raula . Eto šta je Real onakav gospodin i sportista prije svega nema mjesta a ima onaj padavičar Pedro Leon.Murinjo je izbacio Raula jer zna da je on jedna od legendi Reala a to Murinjo neče nikad biti jer njega samo interesuju šuške.
DOJAVE 10000000 %......BLOG: swan4inter-bet
DOJAVE 10000000 %......BLOG: swan4inter-bet
idji nos te djava manekenu jedan,dobit ces po guzici ko i zadnja 4 puta...
Nemam sklonost ni prema jednom od ova dva kluba, ali mislim da Real za sada ima blagu prednost. Barca se \'umorila\' od trofeja.
REAL CE DA KARINĐA BARSELONU!!!
ahhahahaha,baš me dobro nasmija :) mozete ga samo pop**** ... !!!!! valdes,abidal,pique,puyol,abidal,mascerano,xavi,iniesta,messi,pedro,villa
real ga na camp nou može samo glabati! glab glab :)
Opet se ovaj Ronaldo drogira :)) MESSI će vas srušitiiiii !!!
MES QUE UN CLUB!
Visca Barca! :)
Christina i ostali šupci iz Hale Madrid mogu jedino dobiti barsu na ps3 a i tad mozda
I ja se slazem barcelona mi je mrska zbog separatista zato ce biti 1-3 za Real :))
mrzim separatiste...viva la Madrid!!!