Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi pantića. vidi mu se na faci da jede male štrumfove za DORUČAK.
ODKAD JA GOVORIM KAKO JE GOSPODIN PLIŠEK IZVANREDNO RJEŠENJE ZA KLUPU SARAJEVA.
prenosi TV 1
Znate li PRENOSI LI IKO OVO? Cijeli dan gledam raspored programa svih tv stanica i radio ali nisam jos nasao da iko prenosi???
Đorđe Pantić, čovjek koji je uspješno branio udarce Bekama, Figa, Zidana, Kaladzea, Kyrgiakosa, Bergkampa, Adebayora, Mutua, Klajverta, Van Bommela, sada golman Sarajeva je veliki ljubitelj ribolova. Kažu da je tu osobinu naslijedio od svog pradjeda koji je bio strastveni ribolovac i lovio ribu za čiča Dražu. Inače, Pantićeva tetka je rodom iz Šapca, pa je tako provodila svoje mladalačke dane sa Šabanom Šaulićem. I sam Pantić voli slušati Šabana, a snimio je i pjesmu sa Zoranom Pavić koja se zove \"Crno Bela Ruža\". Ošišao se naćelavo zbog uroka, a tetovaža na desnoj ruci predstavlja životni put njegove strine, inače sestre bivšeg direktora Cementare u Umagu!
DADOSE KRV KADA JE TREBALO . NAJMANJE STO SE MOZE UCINITI JE : DOBRO DOSLI NA KOSEVO ! !
A DA MOZDA POKUSAS SA NOVOM ZVAKACOM GUMOM ??
hahahaha, sta je ovo, k\'o da su se konobari s Malte poredali, hahahahahaha
Naša go.vna vama teku,zagadiše grad i rijeku...smrdiii Zenicooo,dismr Zenicooo :)))))) A sad slijedi.......BORDO DOMINACIJA :D
A SAD SARAJEVO IGRAJ I POBIJEDI...
NA KOLJENA PRED HORDE!
@ BORDO.ODIN @ rooney ALA ZAUDARATE NA PITARSKU S P E R M U ! !! ! COVJEK NE ZNA KAKO SMRDI DOK VAS DVOJICA NE OTVORITE USTA .
celiku petaka dat XD
\"Pantiću, znaš kad ćeš dobiti povišicu? Kad ja budem kapetan na bela lađa! \"
ima se, pa može se. kupit ćemo ti i mamu pa ćemo da općimo s njom. i sestru, i rodice pohotne :)
Genijalan komentar,genijalan! :)
DRAZA MI JE BILA MIRZINA VICESAMPIONSKA TITULA OSVOJENA POSTENO NA TERENU NEGO OVO KUPOVANJE UTAKMICE PA MAKAR BILI PRVI