Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO ZELIS DA IGRAS U EUROPI ONDA JE LOGICNO DA IZVUCES EKIPE KOJE SU BOLJE OD BIH KLUBOVA . SPARTA JE STARA SKOLA FUDBALA I VELIKI KLUB , BICE CAST IGRATI SA NJIMA . HRABRE I SRECA PRATI .
Ulazimo u grupe konacno ;) Samo tebe vooolimooo.. FCS-Institucija
E ovo je naša vječna boljka. Već igramo u sledećem kolu a nismo ni prvo prošli. Sarajevo ima više šansi od Želje da prođe. Jedino Želju može spasiti Osim stariji da kaže sinu pravu taktiku protiv Šerifa. A prava taktika je zabiti 1 gol , onda oni moraju dati 3 da bi prošli. Ako budu igrali bunker gotovi su. Sretno
jel zna neko ko ji je protivnik sarajeva nakon Sparte ...?:P
to možda pričaš o želji... Sarajevo je prošlo Genka nekad ;) (one iste sezone kad navodno nisu mogli da uzmu Slobodi boda iz Tuzle...) Objektivno fudbalu treba i para i navijača... A i navijačima treba para :D... Nemamo zakon o sportu...
@ fcž 15.07.2011. u 20:51 NA ZADNJEM DERBIJU TREBALO BI PO LOGICI DA SE SKUPE I JEDNI I DRUGI NAVIJACI TAKO DA BI KOSEVO TREBALO I MORALO DA BUDE PUNO . A NIJE !! AKO GA NE MOGU NAPUNITI NAVIJACI DVA NAJVECA KLUBA KADA IGRAJU MEDJUSOBNO KAKO CE GA TEK NAPUNITI SAMI NAVIJACI SARAJEVA . NA KOSEVU KAO I NA GRBAVICI NE IGRAJU VISE : SUSICI , MUSEMICI , PASICI , BAZDAREVICI ..... DANAS IGRAJU LEVATI A TAKAV FUDBAL NE INTERESUJE VECINU . TO NEMA NIKAKVE VEZE KO IMA VISE NAVIJACA .
sad kad čitam komentare navijača sarajeva kako na neki način žele da kažu da je sinoć bilo 12 500 i da je to malo!!!...pa gospodo igrate sa orebrom i po vasim nekim komentarima vas bi trebalo biti jedno 25 000...pa eto nas je bilo toliko i bas me sad interesuje imate aktivan rezultat,bili ste pred raspadom a sad se borite za 3 predkolo sve se poklopilo ...hajd molim vas napunite bar sjever 1 u zivotu ili ce ponovo biti rasiri,rasiri daj fali ljudi ,ko na zadnjem derbiju
U Pragu bi sigurno bilo i oko 500 Dinamo Drezden Ultrasa, Bilo bi to jedno nezaboravno gostovanje.
bice nas 1 000 u pragu ocmi :D
garant ti je beslija amidzic... priznaj! sinoc u hadzicima nije bilo zive duse svi na AF Haseta dosli... a Sarajevo ce igrati prvu tekmu jer vi Serifa mozete proci jedino ako vam se ovaj gol na HASETU racuna kao gol u gostima sto bi bilo posteno:)
A vazda su strumfovi pricali pitari nemaju stadion, vidim sto imaju, Evropa svaki put na Koševu. Prvo pogledajte svoju avliju pa onda u komšijinu ;)
Dobri su ovi komentari skroz a i text je sjajan. Saraj\'vo i Zeljo su vec eliminirali svoje protivnike. Trebalo bi javiti ovim iz Svedske da ne dolaze dzaba na uzvrat a i ove moldavce pitat imal\' smisla dolazit tamo na revans.
poserem se ja na sve ove komentare..!! I ako sam hordas, koliko god mi je drago sto je sarajevo remiziralo u gostima sa svedjanima toliko mi je drago sto je moj komsija sa grbavice pobjedio jakog protivnika i ima sanse za prolaz dalje. nerviraju me ova prepucavanja glupana iza racunara. Bodricu zelju preko tv-a onoliko koliko bodrim i sarajevo. Samo naprijed i jedni i drugi i pokazite da se najbolji fudbal igra u sarajevu a ne u banja luci koji dozvole da prime 5 komada i u sirokom koji dobiju najlakseg protivnika i izgube od jedne olimpije. Manijaci i horde idemo zajedno do pobjeda!
i zeljo i sarajevo zna se dokle mogu, pobjede prvu a drugu po guzovima i to je ta nasa ebena fudbalska realnost ,nemozemo mi ocekivati da nista se ne ulozi u domaci fudbal a da imamo vrhunske klubove
TexLi. A bogami i Hapoel. Hajmo Sheriff!
Treba i Čehe a i Izraelce iz.ebat ko konje! Ove smo već izderali i prošli dalje...Doduše Borac i Široki su nas pogurali mangupski te demonstrirali svoje nogometne čarolije u Evropi!
da gledat ćemo u pete kako primiti 7 golova od Litexa. Inače ako dobiješ 5 crvenih kartona izgubiš 3:0 XD