Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini DERBI na svijetu koji nema direktni TV prijenos...
@Tvrtkov BHTV vrši prenos utakmice sa svim resursijma i ljudstvom koje mi svi plačamo kroz pretplatu za samo jednog operatera MOJU TV???Pa narode plačajte i dalje ove lopove od mene če dobitik....... kad vidim uplatnice Karamarka Čoviča.......i ostaliuh škutora.
Jos jedna “zahvala” drzavnoj televiziji na prenosu derbija. Sta da placam? Za sta?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ljudi tekma drama , brzo se igra, gine se ,majstorija Ahmetovića, majstorija Štilića, odlična posjeta, svaki start na ivici kartona; oba trenera po žuti dobili , onaj neki željin trener i crveni ; za dve hejtere najveca dva kluba u Bosni - čas fudbala. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
a sad ADIOOOOOO 💙
@VelikaBH čestitke, jel se pije kod vas?ima li bujruma? :) razbio nas Štila;
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E neka ste ih iskarali, bravo štrumfovi!
Kae ubiše ih Plavi ko Kuduz Bademu 😁
Iako ne navijam za Zelju zasluzena pobjeda
Vala na krilima curca, uvijek cu navijat za Sarajevo svoje bez obzira sto ih ne znaju voditi kako treba.
Husrefe ostani 🤗
Ja sam pisao da je FKS sretno došli do prvog mjesta svi ne ispljuvali ..toliko su sreće imali drama.Ali lijepo je vidjeti dva sarajevska kluba na vrhu tabele i tako treba uvijek biti.
Veliki klub j..e mali vjetnamski klub.
💙💙💙Blue Saturday💙💙💙
Stilic Semir unosi nemir vol.2
hrvatska imala 2-3 prvoligasa u SFRJ . Srbija ima 3-4 a BiH imala uvijek 6 ( Celik , Sarajevo Zeljo , Borac , Sloboda , Velez ) koji su uvijek bili u gornjem dijelu tabele . Pored taoga smo Hajduk , dinamo , Zvezdu i Partizan namirivali najboljim igracima i opet im dali petrade i 6 ice . Recimo Velez dao Partizanu 6 komada a Zvezdi 5 . to je jedan od hiljadu razloga za agresiju i unistenje BiH
@gooUser1569397787 Ha ha...Hajduk, Rijeka, Osijek, Dinamo zg, Dinamo Vinkovci, NK Zagreb.....
Nebitni timovi, nebitna utakmica i nebitna liga.
Nebitan si ti jadnice.
Kakvo pisanje po kitarima
Black Saturday
Ebo vas seljo
Žao mi Divova iskreno Sarajevo ovo ne zaslužuje 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂