Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kurave
Čuo sam kako ih pitari maltretiraju verbalno. Grupice od po dva tri lika svakih deset minuta dobacuju sranja djevojkama od 50-60 kilograma koje rade cijeli dan za neku polusolidnu dnevnicu. Sve heroji kad su u grupi, na utakmici im treba grupa od stotinu likova kako bi smogli muda da vrijeđaju, a nasamo spuste pogled i pričaju sebi u njedra.
Papci druze.To im je jedini kontakt sa zenama.Vjerovatno ce poslije kuci bacit drkicu na minuli dogadjaj.
a gdje se moze nabaviti clanska ? na zeljinoj stranici nema objasnjeno bas najbolje..
sarajevo i zeljo vjeciti derbi bosansko-hercegovackog nogometa.. dokle da vas gledam kako pljujete jedni po drugima.. ipak srce me nesto vuce ka zelji mada mi je celik naravno drazi
Muski prolaznici su bili zainteresovani samim djevojkama, a ne Zeljeznicarom! :D
Znaci toliko vole svoj kluba da bi ga izdali zbog par maloljetnih djevojaka koje rade za vrijeme raspusta.
Ma bra'o sve copy-paste od Sarajeva :)
Sine,Zeljo je imao clanske karte kad se tvoj klubic nije ni osnovao,a da ne pricam o casopisu i albumu sa slicicama.Vasi kompleksi su iz dana u dan sve veci.Pa do kada cete vise nametati neku vasu historiju.Vi kao komsije srbi,sve ste vi prvo.Cekam dan kada cete reci da ste stariji od Zelje!
@hordaš Aha, tako je. Čak su i Man Utd, Barcelona i Milan to copy-paste od Sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
La sorele Svrakino