Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok si ti na toj poziciji, od tebe se ocekuje kao od jednog od vodecih svjetskih gangstera da osiguras tri penala za francusku i dva crvena za ukrajinu. Sifra: sudijska greska
Upravo je UEFA na prijedlog Platinija uvela nova pravila koja važe samo večeras: Ukrajina: maximalno 10 igrača na terenu,nema zamjena, kopačke bez krampona, duzina gola 11 metara, svaki kontakt faul za Francusku, golman ne smije igrati rukama, postignuti gol ponistiti zbog ofsajda ili šta već sudiju naumpadne. Francuska: 14 igrača na terenu, dozvoljeno 10 zamjena, dužina gola 4 metra, 2 golmana na golu, svaki prekršaj u blizini kaznenog prostora navuči na penal, kod izvodjenja penala golman mora stajati na liniji i držati se za korner zastavicu, nepostoji ofsajd, utakmica traje do 3:0 i tada se automatski prekida, imaju pravo na 4 time-outa, ako slučajno Ukrajinci ne prihvate ova pravila utakmica se registruje službenim rezultatom 3:0 za Francusku. UEFA: igrajte fer plej, i nek pobjedi bolji.
A za moguci uspjeh bi cu ja kriv
i kao i obicno Platini se plasirao na SP :) divno
Ma nece ovaj hajvan dat da francuzi ispadnu jbm li mu mater :D
Biće večeras svega i ruke i noge mora dalje francuska to je jasno ko dan.
de ba platini dok pljunes slazes LOPOVE
Hahaha ovo su mu sigurno rekli, stimamo ti ima 4 godine. Ne moze uvijek dragi Misel. Kukaj sad. Nema penala ko protiv nas i rukometa protiv Iraca. Bice plazme na snizenju u Skafe, nista se ne sekiraj. Moci cete pratiti nas kako osvajamo prvenstvo.
imam nekakav predosjećaj da će večeras biti dosta nepravde na ovoj utakmici (crveni karton, penal, simulacija itd.) - obavezno glednje!
Ma kriv je Platini što im ne namjesti Island
Dovedi fudbalskog Karabatića, odnosno Henrya da riješi stvar. :)
Vec je sve dogovoreno. Idu na penale
nemoj se izvlacit, ti ces bit kriv
Napokon.
sredit ces ti nesto, ko te ne zna...