Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fudbal je lider u svim fašističkim stvarima u Evropi, a dugo će tako i ostati.
JEBEMO VAM MATER PLATINI PLATINI ....JEBEMO VAM MATER PLATINI PLATINI.UEFA MAFIA UEFA MAFIA....
Da bog da ili allah kako hocete , da izgubite od Lintenstejna pa fino u baraz na Portugaliju
Da Bog da umro !
kvota na nas protiv lihtenstajna je 1,01 :) kad ste vi imali takvu kvotu prema kladionicama protiv bilo koga ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako da rijesimo pogreske sudija ? Rasizam ima drakonske kazne a kad sudija osteti neki tim kao nas ili irce protiv francuske zar i to nije jedan oblik diskriminacije ?
*ebo ja njemu mater , osnovni problem je sto on trenira strogocu na manjim zemljama , kad se u italiji ili nekoj jacoj ligi desi rasizam klub dobije kaznu 50 000 , konkretno lazio , poslije svake tekme oni dobiju 50 hiljada kazne , sta je to za njih ? a kod nas , u srbiji , hrvatskoj , tunguziji da se desi rasizam odma je kazna izbacivanje iz lige , 5 utakmica bez publike itd... mamu mu jbm sugavu francusku
ja nisam rasistkinja ja mrzim sve
Lagano gubite od Litenstejna pa naPortugaliju u barazu
Mi barem imamo sansu za baraz, za razliku od nekih