Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba uvesti pravo da trener svake ekipe ima pravo da 1[ jednom ] u toku utakmice kao[ baci crvenu zastavu kao u americkom fudbalu ] se ponovi snimak ako je nesto sporno ili vazno ako utice na krajni razultat ili je njegova ekipa ostecena -- kao gol rukom , nepostojeci penal , namjeran 2 zuti , -- tako bi Francuzi izgubili za 2 prolaska 60 milijona eura sto su dobili na lopovski nacin 1. sa ircima i 2. sa bosnom .
Lopove!
pa ja, pa da bi ti i dalje pomagao svojim franuzićima, gade !!!
FRAN.CUSKI LOPOVE.
KRIMINALAC ZABARSKO-FRANCUSKI
Dabogda ti \"peterica\" sudija hodala po kuci oko zene po vazdan!!!
kakva ¨peterica¨ .. :O Em te nepismena Platini ;) ja sve dosad mislio da se kaze petorica ...hmmm
kakva ¨peterica¨ .. :O Bas je nepismen ovaj Platini ;) ja sve dosad mislio da se kaze petorica ...hmmm
Jel po novobosnjackom pravopisu pravilno \"peterica\"???
a za slične slučajeve u dvije godine također ne trebaju kamere samo neka pjetlići na guzove odu neđe,neka lyon ode dalje neka ovo neka ono papak jedan sići ćeš ti nakon eura 2012
\"Sviđa mi se rješenje s petericom sudija jer se radi o sistemu u čijem je središtu (od UEFA-e dirigirani) čovjek. Pa da Nasri može tražit Penal kad faul bude van 16.
Sve je za peticu, osim onog \"miliJona\". Bez \"j\", molicu lijepo.Miliona je ispravno. Posto sam ja strog prema tim papanskim greskama, dobices dvicu zakljucno za prvo polugodiste. Sjedi.
PA DA, NIKAKO DA SE SMANJE NJIHOVE KRIMILANE MOGUCNOSTI. PU.........
http://www.youtube.com/watch?v=KyBiqBv2RAc
Prvi
ne bi ti da bi mogli neki eventualni golovi se ponistiti !