Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da je naštimano, svaki zrijeb lige prvaka je nastiman...ljudi u komentarima izbace koji parovi ce biti, i sutra se ti isti izvuku
Nek mi neko objasni kako to da su Brazil i Njemacka svoju prvu utakmicu ikad na svjetskim prvenstvima odigrali u finalu svjetskog prvenstva 2002-e godine.
Kako god, sjećam se kao mali, to je bilo nogometno uživanje. Što se tiče Platinija, on je fudbalski kriminalac i za to treba odgovarati.
lako ćemo mi za fudbal i zakladionice. ALi šta je sa izborima u BiH ? Svaki nam izbori ko da su svjetsko prvensntvo u Fudbalu a upravo odbijaju BILO KAKVE MEJRE ELEKTRONSKE KONTROLE I ANDZORA kojih nije ni bilo godine 1998 !
a mi kofol nesto gledamo, navijamo...hahahaha
De mi pricaj . malo vam bilo pa ste i rukama poceli da igrate.
Pa ne postoji valjda još neko ko misli da u ovom multimilionskom biznisu nema namještanja i da pobjeđuju oni koji su najbolji ?
Je li FIFA zapanjena ovom izjavom ... ??? Kada Srbi hapse sudije oni ostaju ,,zateceni".Hapsimo i hapsicemo sve sudije za koje smatramo da su stimali utakmice!!!
UEFA-FIFA MAFIJA
Kontao sam da je ovaj bolji čovjek