Nezadovoljan ponašanjem Hrvata
10
Platini: Među hrvatskim navijačima ima glupana
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Među hrvatskim glupanima ima navijača.
Polatini majorizira Hrvate!!!
ja glupana, braco mila. bili prvi i za 90. minuta treci.
spanija - glupani 1:0, al su glupani dobro odigrali nema sta, nemaju se cega stidjeti glupani 1.spanija 2. italija 3. glupani 4. irska
e jest otkrio vrucu vodu
e moj platini, ti si glup ko noć. ima vas oko 62 miliona i imate 11 stranaca u reprezentaciji, uglavnom crnje, tako vam je i u rukometu itd... nas ima nešto preko 4 miliona i imamo samo jednog brazilca. njemačka ima poljaka, turaka itd... a velika je nacija, oko 85 milona stanovnika. lako je tako igrati.
Vi u BiH ste bolesni, nije ni čudo što vlast krojite svako toliko.
Ovo je preskromno i u najmanje ruku bezobrazno,treba biti pravedan pa reci svaki hrvat je glupan i fasista..
Fudbal a neko to naziva nogomet , je igra i nema nikakve veze sa BOJOM ? Civilizirani niti vode BOJ na igralistu niti vode BOJ u gledalistu . Nadam se da ti nije isuvise veliki propuh izmedju ta tvoja dva uha i da ces moci to da shvatis . Sto se tice te Herceg Bosne tu ces morati sacekati a o tome mozda drugom prilikom . Hrvatskoj reprezentaciji zelim veceras sve najbolje .
Godinama gospoda iz NSH su mirno posmatrala i slusala skandiranje navijaca : \" Ubi , ubi Srbina \" , \" Za Dom spremni \" .., nije se htjelo ili smjelo reagirati . U Sirokom Brijegu ti \" pojedinci \" istaknu zastavu sa kukastim krstom , kazna slobodno se moze reci bude : simbolicna . Fasizam je na ovim prostorima ziv i zdrav .
Pateticno....Platini vas ponizi (kaze istinu btw, sramotno sto su radili), a vi iz frustracije, znate da je covjek upravu, odmah se istresate na Bosnjake....jadno jadno.
hrvati su nase cvijece
A ulicne borbe u Varsavi izmedju poljaka i rusa? Neonacisti u Ukrajini? Jesu li to glupani mozda? Nisu rasprodate utakmice, atmosfera u kur**cu, bas super prvenstvo, svaka cast GLUPANE!
Ki-seljak ,...........
Herceg Bosna je uz Vas dečki............ U boj u boj
Pozdravljam sve reprezentacije iz K-kauč grupe Bosnu,Srbiju ,Sloveniju,Crnu Goru...Ižuljaćete se od gledanja utakmica tuđih reprezentacija na velikim natjecanjima...zato u 20.45 ukljućite BHT i uživajte!
SMRT USTASHLUKU, SLOBODA BOSNI I HERCEGOVINI.