Vedad Ibišević za Sarajevo-x.com
0
"Plasman na veliko takmičenje je želja svih nas"
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sejtan posto ste vi svrbi cigani nema nista cudno da navijate za rumune ista ste vrsta
Bez Ćire legende ste kao bez nogu
http://mladibih.webs.com/ - posjetite nas sve o ovome :D
Zivjela Turska...Sila od drzave, mamlazi sto nemogu Turke, glavno je da nas vase zene vole vidite samo njihove super serije mogo bi i Nemanja nesto nauciti.Bez obzira gdje god igramo u svijetu imamo podrsku nase lijepe 80 milionske Turske.
samo mu chuchi ovaj kacket sha je ovo ovako :D
http://www.youtube.com/watch?v=dhL0yotG0pQ
Treba biti realan.Cijeli zivot navijam za reprezentaciju,i znam sta se desava u savezu,i kako mediji cuvaju ledja tim kriminalcima,kao i politicari. Ako Bog da,nadam se da ce nas izbaciti iz kvalifikacija,i da konacno umjesto mafije u NS-u,budu ljudi koji se razumiju u fudbal,i koje nece moci niko kupiti kao ove sada mafijase u NS-u. Jer sve dok je ovaj savez,plasmana na EP i SP nema,100%. Pozzz.
Ovo je clanak o reprezentaciji a ne o majorizaciji. Pogrijesili ste temu!!
HB postoji i uvijek je postojala ali u paralelnom svemiru :) I WEST MO ti si meni kralj :D
Ja sam Hercegovac i punim srcem navijam za BiH, a ova manjina mojih komšija je sama balavurdija.
za ove maloumnike sto pisu rumuni ce nas rasuriti e bas me zanima sta ce te pisati kad BiH pobjedi. A znam necete ni pisati.
ma lagana pobjeda ABd Hajmo Bosno i HErcegovino.
otkud tebi jezik, debbilu lojavi. nemas ni narodnost (nacionalnost), samo imas religiju (musliman), sto ti tito dade. taj jezik sto si ucio u osnovnoj skoli je srpsko-hrvatski ili hrvatsko srpski. jedino ste valjda ubacili slovo H i kad treba i kad netreba. btw. imate srecu sto vam je amerika dala opstanak u bosni, a vi ih opet pljujete.
loje vi se necete ni kvalifikovati, rumuni ce vas rasturiti. dzeku zaboravite, on je ionako vjecita rezerva. za vas rezervat (23%) ionako niko ne navija. uzmite kramp u ruke i na poso. pocnite si stvarati drzavu vec jednom.
rumuni ce nam potrgati guzove.
kako bih ja volio da kad neko napise komentar kako nema Bosne ili Bosanskog jezika da mogu saznat ko je ta osoba da odem i da mu ja usta razvalim !!!Svima njim glupanima!!koji sam ja jezik ucio 10 godina u skoli ?? p.s. Svi koju kazu da Bosne nema ili naseg jezika nek pokupe stvari i nek idu u srboju ili hrvatsku!!!
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org