Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je svoju vjeru bogumilsku prodavao i ko je trpio krstaske pohode na bosnu..? stećci govore ko je u bosni zivio i ko je s ponosom primio islam, jer je vidio da ima ista stajalista o isusu i slicnosti u obrredima, a otpaci bogumila bojeci se da ih inkvizicija ne spali na lomaci prelazila na hriscanstvo... prostudirajte svoju religiju pa pisite o istoj.
Svetosavsku vjeru bi normalan čovjek mijenjao za gripu.
ye8o vas kukavni muhamed u prrrkno lojjavvo
isplaci se pichkice, bit ce ti lakse.
jesu ove potturice prave picckicce. samo kmece, majku im yebbem goooovvnnarssku.
@@miki pozdrav iz sarajeva za sve ljude koji iz okolnih suma gledaju na civilizaciju :)) uz napomenu da je u tom istom gradu prije rata bilo 200000 srba :) bilo; U TOME I JESTE PROBLEM,DA SU SE OSJEĆALI PRIJE SVEGA GRAĐANIMA,A NE srbima NE BI NI OTIŠLI IZ GRADA.NA ISTI NAČIN NISU NI IZAŠLI NA GRAĐANSKI REFERENDUM.FAKAT LUD NAROD.
Edine svaka ti čast, ne obraćaj pažnju na ove što te nazivaju plačipičkom; I ja sam plakao što nam sljedbenici Alijine Islamske deklaracije razvaljuju našu Jugu. Suze su ok.
http://wap.bild.de/top.do?guid=13526718&vote=5
Ti si katolik kao sto sam ja Efendija Seric......baliyanderu jedan providni......
Placi picqo, placi !!!!
Svaka cast! Potpisujem. Svaka ti dala ili mozda cak svaki ;) ...Ne znam
Edine ti si primjer kako treba biti uspjesan i hrabar, ovi dusmani ti mogu samo pod prozor pljuniti!!!
Nek\' kaze kako je bilo, sto se istine stidite!? Samo naprijed i stiri istinuuu!
za mrs!! pa nije isto kura.c i pic.ka , pa tako nije ni baka ili ti baba ili nana ili nena. najbolje je da se uzme jedan univerzalni naziv npr: nena. i to je to. nemoj se ljutit odmah. sta se ljutis??
@JEDNO PITANJE Eto sad ako si katolik ili pravoslavac, onda majku od jednog od svojih roditalja zoves baka?! A ako si musliman onda je zoves nena ili nana? E ja od sad uzinat glu.pa.n.ima poput tebe svoju zovem nana a katolik sam. Nabijem te na k.ura.c! Jos ce d.e.b..i.li poceti covjeku odredjivati kako ce koga u svojoj obitelji nazivati...