Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas da prenesete Pjanicu . ako je moguce vezano za povredu imam jedna lijek koji moze pomoci i samo ako nema otvorenu ranu i prelom .Sta treba uraditi .Uzeti dve ili tri glavice crnog luka i izrendati i zatim staviti malo soli i maslinovo ulje i na tom mjestu - zgolba obloziti ovom smesom i zamotati najlonom ili celofanom i tako cijelu noc sutra dan isto ponoviti sa novom smesom i ponovo pred spavanjem ponovo ponoviti istom smesom .Svo vrijeme lezati ili odmarati i ne krecati se . Uvijek prije nanosenja ove smese mjesti - zglob oprati mlakom vodom i drzati nogu -zglob u mlakoj slanoj vodi najmanje 60 minuta i zatim tu smesu staviti na zglob . Sledeceg jutra uzeti staklenu flasu i zglob namazati maslinovim uljem i polahko - lahgano nogom pokrecati flasu napred nazat ca 30 minuta i zatim oprati toplom vodom i drzati slanoj vodi ca 60 min i ponoviti sa smesom lukom soli i maslinovim uljem. Ovo je bitno da uboj ili nategnuce se povuce i povrsina zgloba ce dobiti zutu boju.
bi ce dobro i n sh A llah
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
@Sweden, Hvala na tvom savjetu,ovaj recept je poznat u narodu i zaista sam siguran da bi našem BISERU pomogao!
Okosnica ekipe i ubjedljivo najvrjedniji igrač kojeg imamo,mozak i pokretač svakog napada.Vjerovatno najbolji igrač BiH u poslijeratnom periodu....ogroman deficit će bit ako ne daj Bože ne bude u sastavu protiv grčke...Bez Džeke se može,bez Misimovića,bez Lulića,bez Salihovića....jedinu dvojicu koju ne smijemo izgubit su Begović i Pjanić jer na njihovim pozicijama nemam igrače ni približnog kvaliteta...šteta velika,nadam se da će bit ok,
Pomozi Božeeee
Pjana oporavi nam se sto prije..Moramo cemo protiv grka bez njega, ali mislim da smo dovoljno jaki za povoljan rezultat..Samo nemojte da moral opadne..Idemo Bosno i Hercegovinoooooooo! :=)
mjesec dana je ovo 100 % !
evo tacna informacija jos sinoc objavljena http://reprezentacija.ba/ostale-glavne-vijesti/1103-pjaniu-uredan-rendgenski-snimak-kosti-u-utorak-zakazana-magnetna-rezonanca.html
Imao sam iskustva sa ovakvom povredom.Ako su pokidani ligamenti, uz operaciju i njihovu njegu i terapije za cca 3 mjeseca bi mogao biti spreman, a ako je daj boze nategnuo ligamente mogao bi biti spreman za 20-tak dana. Puno srece Pjanicu i brz oporavak.
Idiote pogledaj video... sam se povrijedio... Eto ti znas kakav je fudbal u Italiji i kakvi su mesari...
Bjezi Pjana iz Italije, zabari kad vide da ti ne mogu nista idu pravo u kost. Bjez u Spaniju ili Njemacku, ti si umjetnik, bjez od mesara!
nedaj se macko nasa......trebas nam pjankee..