Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino s Pjanicem i imamo neke sanse
Imali bi i bez njega ali sada imamo još više. :D
Auu razvalit ce pjanke na svom stadionu
Još im uvali par komada za oproštaj.
Lakse cemo s Italijom nego sa Finskom
Radujem se ko dijete malo čokoladi. Malo kroz Turin prohodat i koju kaficu pa sa rajom na tekmicu
IMAAAA BOGAAAA
Nesto dobro. Hvala im I od nas navijaca
Mali princ, nek puknu dusmani!!
Naprijed BiH a dusmani nek crknu... Nesta pozitivno napokon..
Šta je ovo ni jedan komentar sa pozitivnim ocjenama, hajmo palac gore!😂😂😂
hrvatheroj uzp odjebi
@herojHrvat uglavnom maneken za nosonju kozojeba
@@herojHrvat znaci ipak priznas da je ta desetka kozojeb, kako ga prepozna a ja mu nigdje ime nespomenu 😅😅😅😅
Pjanicu drago mi je da se vracas ali ako ces vec da igras probaj malo vise biti i ucinkovitiji i ti i Dzeko.Zadnje 2 tekme ste.bilislabi skroz.
Zaista sjajna vijest. Pjanic je carobnjak na terenu, a za reprezentaciju BiH jedan od kljucnih igraca u zadnjih nekoliko utakmica.
Zidane iz Zvornika ce pokazat svu svoju raskos protiv Azzura, BiH katolici i BiH pravoslavci, hoce li vam bit tesko gledat takvu klasu od igraca na terenu ?
@herojHrvat kako je biti napaceni pokusaj da budes veci Hrvat od onih iz Hrvatske?A jos kad vidis da oni samo uzimaju odavde ono sto valja,a vas obicne ne mogu ocima gledat??