Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstor, ne igra cijelu sezonu i objasni ostalim kako se igra.
ma bolje da ne idemo na sp, da nas guzze svi
cim je rezultat 2:2 a ovo je timski sport,nista on objasnio nije. kad bude fudbal individualni sport nek objasnjava
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sto bi Pjanke reko; je*i ga
Srbi i Bosanci se obrukase a Hrvatska uvjerljivo razbi Sloveniju 3:0. Bravo decki opet smo pokazali ko je najjaci na ovim prostorima 💪💪💪💪🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Ako zelis biti medju prva dva, ne brani ti Sehic na golu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta si ti doprinio da se pobjedi klasicni autsajder,..
E moj Pjanicu, nisi se oznojio
.... jes začupavio ...! 😂
Gospodar tespiha
Jebiga
...ovo je završena priča.
ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti -GruMf
i kasete pregledat
Ma ne trebamo mi nigdje.ba
Ne samo da je Barsin epizodista i Bišiktašev posuđeni meraklija, nego naš Čupo ispoljava i ozbiljne značajke univerzitetskog profesora formalne logike. “Ako želiš biti među prva dva, moraš savladati Kazahstan kući.” Ovo se u formalnoj logici zove apokditični (nepobitni) sud. Bravo Pjanke. Filozof iz Mercedesa sa tespihom. Još utučen. 😝
Odlucujuca utakmice biti onda posljednja protiv Ukrajine.Ko pobjedi ide dalje. A mislim da ce kazahstan naje*ati kuci od BiH zbog ovolike srece veceras.
što bi reko naš Fadil premijer
Nisi Barbarezu do koljenja. Obrij se
Generalno mi smo seratori no.1 na planeti. nama je selektor Petev, inace prepoznat po trenerskom poslu sirom Evrope. Zadnji trener da nam je iole valjao je bio Bazdarevic. Nakon njega kataklizma. Garantujem zivotom da bi ovu reprezentaciju bolje vodio Musemic ili Osim nego Robi ili Petev. Cak bi je vodio bolje Bajevic kojeg je korona baraz onemogucio plasmana na Euro ili Sliskovic. Prije je Mulalic zasluzuje voditi nego Bugarin. Srecu mu zelim zbog svih nas da nas odvede na SP.
Medjutim nije zasluzio nicim osim pukim menadzerisanjem da nam postane selektor preko veze.
Gotovo je ovo