Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BABUN
hahhaha pogledajte ovo, svi vecinski za juve navijaju samo bosna crvenom tackom oznacena :)))) w_w_w.gazzetta.it/Datamania/roma-juve-mondo-tifa-cosi/
http://www.gazzetta.it/Datamania/roma-juve-mondo-tifa-cosi/ hahahhaa pogledajte ovo, svi vecinski za juve navijaju samo bosna crvena :))))
SalihDemirdzic 2 Cackalica
Roma je tropa od ekipe. Kad se samo sjetim one bruje protiv Bajerna. Italijanska liga je pala. Malo po malo se oporavlja. Ali tek ce se oporaviti kad ekipa kao Roma vise ne bude na drugom ili trecem mjestu. Kad ojacaju opet Inter, Milano i jos neki. Roma je toliko smijesna. Igra sa dedom Tottijem i ocekuje prvenstvo. Nemam nista protiv Tottija. Znam kakav je to igrac bio. Ali sama cinjenica da ne mogu da mu nadju zamjenu i jos uvijek racunaju na covjeka od 37 godina govori o svemu.
ne... Pogba igra utakmicu sezone
Prodani novinarcici s klixa, amidza vam haman opet po cvaju poslo da ne pisete o Slini i sinocnjoj bruci. Mjesecima nas tusite sa njim a sad ni mukajet
Ja ja Tinu ni ne spominju a mjsecima ide u Inter ovako nako , jado osto u raspalom Hajduku i ovi sute ko zaliveni . E tek sad se vidi kolko ga je amidja guro kad on ni nakon repke ne moze iz Hajduka .
Svi portali pisu o onom sinoc a ovdje ni rijeci, amidzin Maradona se obrukao ko niko. A lafo ga Inter zelio, pa nisu ljudi s Marsa spali
Naprijed Pjanke
Roma je u posljednjih 7 utakmica Serije A zabiljezila 6 remija i jednu pobjedu... Njima Juventus vise nije konkurencija.... od titule su se oprostili. Veceras trebaju dobro odigrati jer vise nisu sigurni ni na drugom mjestu. Napoli je prisao na svega 3 boda.
Fino rečeno :)
Veceras Juve osigurava Scudetto. Steta sto Roma nije imala sirinu ekipe da takmicenje bude do kraja bar neizvjesno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)