Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi fudbaleri pored toliko novca odluce se ici kod ovog tipa, bas kreativni
Svi idu kod istog lika niko nista da promjeni plus covjek namlati pare na njima svaka mu cast sve zvog onog poteza rukom posto popularan e svasta haha.
Ja mislim da je fudbalerima glavna motivacija da zarade prve pare i naruce zlatnik steak kod ovog Nusreta
To Pjana, pišaj po sirotinji ... sam si zaradio. Tebi i Dzeki svaki juni i juli uživancija ... dok drugi igraju na prvenstvima, vas dvojica živite život :)
Nusret poznati saldzija magle.....Viva Italia.....
Jel ovaj Pjanić ima ženu? Ili curu? Ne kontam..
Ovo je sramota,koliko samo djece gleda ovaj video a koja možda samo godišnje jednom okuse meso...UNICEF ambasador odnosno serator
Gospodar prstenjaka, ne rise. Gladna djeca najvjerovatnije ne čitaju klix, već gledaju kako će do hrane. Svakako takvi komentari su tako bespotrebni jer svakako ne pomažes djeci komentarisuci to. Zato šuti.
1200€ komad mesa platio i fali se stim eee budalo bosanska stid te nije naroda koji nema
Nek pusi karu
Koji je ublehaš ovaj Nusret...
Samo se ti dobro najedi pusti loptu.
Moj miraleme kakav nusret eno seje brajlovica cudo nevidjeno
Stanite ljudi, jel on presađivao kosu il je donirao? Prije bih rekao da je ovo drugo u pitanju...
Trči trči pa dlakica, više 100% ima stidnih...
ima se može se
dva i po turčina
Mimo nosi XS a navuko XL selo moje ljepše od ćevapa
Sta klix-u treba pa da u zadnjih 24 sata pise pet raznih objava o Pjanicu jeli to toliko vazan lik,zaboli nekoga kud se krece i sta jede,gdje ce nastavit karijeru dalje bolje vam je da pisete o obicnom narodu koji je zeljan hljeba i posla,krova nad glavom,boljih zdravstvenih usluga,boljeg odnosa vlasti prema gradanima itd.Sramotno.
Ne znam sto, ali gledam sliku i smejem se vec 5 minuta hahahah
E Nusret zna red, ko veli napravicu atrakciju sa mesom koje je obicno meso krava, goveda al cu porciju naplacivat ko da zlato prodajem a ne meso... Zna covjek bice ovakvih goveda dolazit kod njega da se slikaju i postave to na fejsbuke i instagrame