Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Pjanić će sad biti broj 1 u reprezentaciji
nisam gledao city, ali da pogodim, dzeko nije igrao ni minute?
Nisi spomenuo zelju, znaci ipak je to odbojnost radi zelje, dabogda ti krepo zeljo veceras i ne kazem da je pape dobar trener, nego dabogda zeljo krepo, eto nemam dje da kazem pa ovdje onako malo.
Ko je ista govorio o Papetu kao igrac, bilmeze jedan? Jel tako hoces argument da dobijes - mijenjanjem teme? Jel sada Maradona koji ne moze poso u nekom arapskom klubu da sacuva bolji trener od Mourinha?
Pape je jarane bog i batina za ta imena sto ti nabrajas, ovo dje sad ibrahimovic igra, e tu ti je pape proglasen za najboljeg svih vremena bez presedana, u jugi inace ozbiljnoj repki je hettrikove davo argentinama i p.i.c..kama ma.teri.nama, dabogda ti zeljo krepo veceras u sloveniji u kojoj pape nije nikad ni igro jer tad oni nisu znali sta je lopta.
A jel igrao nas dijamant? Znate vec koji, posto Pjanic nije nas dijamant, on je star i igra za bezveze klub, dosta su wofsburg i city veci klubovi od rome. Hahaa mog mi oca. Bravo pjanke, imas naj nadimak uz misketa rekordera po asistencijama u bundes ligi, naseg najboljeg igraca poslije rata uz bracu.
Dje si ba strucnjak. Sta je mora da ti je Pjanic dao guzice dok ga toliko gotivis.
Nasi protivnici trebaju da kupe poklon Papetu i da mu se zahvale jedan po jedan poslje svake nase utakmice zato sto ovaj IDIOTCINA neda Pjanicu da igra vecu ulogu u nasoj ekipi. Miralem treba da nam bude kljucni igrac i da lopta bude kod njega svaki napad, umjesto one stare \"nabij je prema Dzeki iz odbrane pa sta bude\".
Gledao sam utakmicu sitya i ja neznam primitivci o cemu pisete samo je tevez i toure igrali od boljih igraca a ostali ocigledno da nisu fizicki spremni, jer su ima sedmicu dana poceli trenirati to je i njemacki komentator rekao. A sto se tice utakmice mogu reci da me Subasic odusevio bio je sjajan u dzep je stavio Teveza skoro svaki put ga je zaustavio ono majstorski sto nije ostalo nezapazeno naime njemacki komentator je rekao da je na radaru Borusije iz Dortmunda ako ovako nastavi moze se ocekivati transver mozda vec zimus......
dobar je klotz http://www.goal.com/en-us/match/83587/dynamo-dresden-vs-manchester-city/lineup-stats ni na klupi ga nije bilo... valjda ga cuva da se ne povrijedi pred prodaju
po ocjeni portala goal.com edin dzeko igr\'o/ne igr\'o je najbolji igrac utakmice
a dajte ljudi, red je za ovakve postove uvesti i video ..