Vijesti iz Rima
0

Pjanić spreman za derbi, Lulić u posjeti osnovnoj školi

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Nakon što je propustio dva Romina prvenstvena okršaja, minimalne (1-0) pobjede nad Genoom i Palermom, bh. vezni nogometaš rimske ekipe Miralem Pjanić u kadru je za subotnji derbi s Milanom.

Dočekat će milanska ekipa rimsku na San Siru u prvom dvoboju 29. kola Serije A, a Pjanić bi, baš kao i Francesco Totti, trebao započeti utakmicu.

Da će se trener Luis Enrique osloniti na dvojicu rekonvalescenata pišu rimski mediji. Obojica su normalno trenirali u četvrtak.

Roma će u Milanu i dalje biti bez Burdissa i Juana, kao i bez povrijeđenog Cassettija, a također je i upitan nastup Argentinca Gabriela Heinzea. Ne bude li Argentinac spreman, na stoperskom će mjestu uz Danca Simona Kjaera zaigrati zadnji vezni Daniele De Rossi.

Drugi bosanskohercegovački reprezentativac na privremenom radu u Rimu, Senad Lulić, u četvrtak je s dvojicom saigrača iz Lazija posjetio đake osnovne škole Lia Lombroso Besso u rimskoj četvrti Ottavia.

Maleni navijači Lazija su izrešetali trojac bujicom pitanja o njihovom profesionalnom životu nogometaša, kao i osjećaju sudjelovanja u derbiju protiv Rome. Male su osnovnoškolce nogometaši, bez obzira na svoje karijere, pokušali savjetovati da što napornije uče.