Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oklizno se kod tetke na baklavu ...
@tipico2 Prije bih povjerovao da je dodik za cjelovitu BIH nego da vjerujem da se Pjanke povrijedio Gdje ces bolan tu maglu nama prodavati
Brajlović mu sjebo stomak. Biće to dobro.
Haj muftijice mali i nemoj se ni vraćati.
Uvijek taj aduktor. Treba kupovati nove prije nego se istroše.
a evo recimo sve i da nije povrijeden, realno koji q ce da igra tu zadnju tekmu kad smo ionako zadnji na tabeli..Mire idi ti slobodno u Torino malo lezi odmori i budi spreman za baraza
Koji smo mi rastimani orkestar! Pobjeze nam i bubnjar, čuva se za svirke po Italiji. Gasi struju, motaj kablove!
Ma znamo da nije, al hajd ...
Ne brini se Pjana nije to ništa.Malo si previše pojeo jabuka ramićki kod amidze u Raincima Gornjim.Neka ti mali zapiša i biće dobro!
evo sad će početi tekma hr-slovačka, u 20:45. igra se na rujevici u rijeci, premda je meni puno draža riječka kantrida. izabrali su rujevicu, zato što je to nabrći teren u hrvatskoj (i bez natapanja). prenosi nova tv hr.
@mdby Daj nam shifru, navijacu za tvoje, ako budu bolji.
Nemora biti 250 pasova na utakmici,može i manje
Samo caj od lipe, Pjanke vrijedni!