Talijanski mediji o našem igraču
0
Pjanić se nametnuo kvalitetom i osobnošću
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ga blize golu stavit. ne zbog suteva nego zbog pasova. a siguran sam ako mu se ukaze prilika da ce zabit
@edin Zile hoce da je duhovit i ironican. Dace Ziletu tata 3 marke da popije kafu veceras, a ovaj decko zaradjuje vec godinama.
Ma pjanke je legenda.On ce se snaci u svakom klubu,gdje god igrao.Mislim da je najbolji tehnicar u BiH.Sjecate se kad je protiv Portugala sa gotovo pola terena pogodio precku.\"Amazing\" Momak je institucija , samo nek nastavi tako.
a gdje to corrieredellosport.it pise da je pjanic igrao dobro, narocito dr. poluvrijeme? KLOCEVI LAZLJIVI!
Zdravo, Igrao sam odličnu browser igru i uživao sam. Menadžer si svog vlastitog tima i takmičiš se sa pravim igračima iz čitavog svijeta. Registruj se, nećeš požaliti! http://www.powerplaymanager.com/r765872/
zavist - najgora bolest Balkanskog poluotoka, kocnica napretka.
dala bi mu guze.i. vazda
tako je čombe 20 godina , igra za Romu glavn igrad italije , pun para mlad prijatelji su mu Totti , De Rosi , Burdiso , Juan dabogda bio prvi strelac italije i osvojio Seriu A i Ligu prvaka :):) Jest da navijam za Romu al nema veze , momak je pravo dobar :):)
za ove gore buhahahaha al vam ga čombe spusti
a sta cete levati sama rijec govori MIRALEM PJANIĆ clan rome iz rima milioner sa nepunih 20 leta sta reci ljubomorne duse mogu da mu ga p.u.s.e pa ja ima lik para da kupi i sarajevo-x.com i svu buraniju na poratalu
@sandzaklija spremi diplomu za ručak da jedeš , mada si je već davno mogao pojesti , Pjanić je odličan igrać .
ja cu pojesti moju trenersku diplomu ako on postane igrac
Tvrtko prtko.
@zile kakvi veliki klubovi mainz psv , pa Roma je deset puta veča od tih klubova trenutno , o čemu ti uopšte pišeš ????
Pjanic Miralem je dobar igrac,igrao je i za Lyon,prije nego sto je dosao u Romu.On je dobar tehnicar i Juninho ga je ucio kako da izvodi slobodnjake,zato on tako šica kad izvodi neki slobodnjak.Samo je problem sto on ne zabija puno pogodaka po jednoj utakmici,ali mu je zato i igra glavom jako dobra,pa tako nekad moze i glavom zabit.Mogao bi postati najbolji centarsuter i asistent u svim ligama na evropi.A Roma i Lazio su gradski rivali,i svi znamo kakvi su to okrsaji,a uz to sve igraju i na istom stadionu,sigurno ce pjanicu jos porasti cijena,pa ce ga traziti kasnije veliki klubovi kao sto su Newcastle,Mainz ili čak Psv eindhoven.
Bravo majstore. PS: Nije mi jasno što nije šutirao na go u dvije prilike u 16m. Kao da ima zabranu da ide na pogodak već mora da dodaje:)