Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i BiH na Svjetsko, zato pamet u glavu i golčinu Grkistanu pod prečku punim!!!
Ovaj Pjanic priglup decko! Ziogu sam mu staru kad je bio mali i upamtio sam ga ko glupavog.
@SAvsZG glup si i iskompleksiran mada nemam nista protiv tebe.
moze, ali ako druge ekipe podbace
ne moze miraleme roma zato sto idu samo tri juve napoli i milan .... zao mi je stvarno
Pa ko je uopste rekao nesto protiv Zagreba? Jesi li ti dobro, jarane? A sto se Dinama tice, za njih je bolje da ne igraju LP, blamiraju se.
europski kvartovi sa seljackim glavama, bas mi je drago sto vam ovi iz Bosne i Hercegovine sje.baju prosjek europejaca haha
Nema šanse, Pjanića. Igrat ćeš Ligu prvaka ako recimo pređeš u zagrebački Dinamo. Da li ste znali da je Zagreb europska metropola tipa Beč s nekim 1.000.000 stanovnika, te BDP-om razine 130% prosjeka EU-a. S druge strane Sarajevo je tek veliki grad s neki 450.000 do 500.000 st. i svima je jasno da se Zagreb i Sarajevo ne mogu mjeriti. U Zagrebu su europski kvartovi, a u Sarajevu tračarske mahale. Jednostavno nemjerljivo, mada nemam ništa niti protiv koga.
Moze i Catania ....
TI SI PI.C.KA PJANICU
Naravno da moze u LP ali nece. Tamo im i nije mjesto, realno.