Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijamanti!? hahahahah Mo-šnjaci su najpatetičnija i najtragikomičnija stvorenja koja hodaju našom galaksijom :)
de vi lazni pipe smirite se,svi nesto komentarisete u njgovo ime,a nesposobni ste.cojk je strucnjak za crni humor i svakom njegovom komentaru dobro se nasmijem...pipo je legenda..prvo praatiti sblon kojim cojk uvjek pise,sta na kraju uvjek stavi,pa onda kopirajte konji jedni.. BIH4EVER
stvarno glup naslov, kakvi dijamanti....cuj dijamanti...razumijem to za djeku, to je nastalo spontano u zaru momenta kada se marjan derao, ali sad nazivati i druge igrace je malo glupo....ja ne znam kako to kod vas na sa-x funkcionise, ima li neko da provjeri odobri clanak prije nego sto bude objavljen...ako treba eo ja cu vam pomoc (uz odredjenu naknadu naravno)
seljacinee...ne prosipajte se ba. ako nemate nesto pametno za reci onda je bolje ne ostavljati komentare... ja koliko znam CL je puno bolja od europske lige....pogledajte malo ko igra u CL a ko u europskoj lizi i znat cete ko je dijamant a ko obicni kamen.
Sto nema izjave naseg dijamanta Djeke? Sramota!!
haj dobro za Pjanica ima sanse i tekake da prodje ali sto Rahimic moze da sere
@Inzagi, koji pipo?
i onda se pitamo zasto reprezentacija nema konkretnog prepoznatljivog naziva, heh. kada mediji lupaju nadimke igracima, nista drugo se i ne moze ocekivati....
Pipo, ne lupaj gluposti:
DA SE OVO NIKAD VISE NIJE PONOVILO, JEL JASNO NEKVALIFIKOVANI RADNICI NA SMECE PORTALU!!! DIJAMANT SE ZNA KO JE A VI IDITE MESTI ULICU IMA LJUDI SA DIPLOMOM STO BI RADILI!!!
Dzeko ce ih ubit ko dijete napolitanku.
Samo je jedan Dijamant! Nadjite neki drugi naziv, barem to nije tesko
Otkad je to Rahimić postao dijamant? Hahahahahah