Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Bogdom i moj babo pobjego na vrijeme...
@lance da i ti postaneš fudbaler he he
Vrijeme je pokazalo da je Miretov otac donjeo pravu odluku.
Nisu igrali za klikere nego za pare, ostariš, hajmo razlaz.
Pa koji klinac je inda tebi babo Alija najveći idol?
Miraleme, tvoj otac je strasno pametan covjek, puno pametniji od svh nas!
Tako ispada da su dezerteri ispali pametniji od nas budala koji smo ostali da se marisemo. Ja nisam imao ni priliku da skontam znam li igrati lopte a morao sam uzeti pusku.
Nacionalizam je boziji ispit covjeku.. ako ima samo jedan bog, nema veze kako ga ko zove. Sta cemo kad odemo ispred boga? Kad pita sto mrzis moju djecu, ja sam vas napravio, svi ste vi drugaciji od jedno drugo ali ste svi isti.. sta da kazemo Bogu, zasto smo mrzili? Zasto nismo zivili u miru i skupa gradili neki ljep zivot. Sto se ubijate u moje ime pa poslje radite sve protiv mene u svojim privatnim zivotima.. sta da kazemo Bogu?
Moj Pjanke moj,...neki su shvatili jos krajem 'Onog' rata, Tito is'o za njima do u Bleiburg, molio ih ne_bil' se vratili :§
Procitao njegov babo i srbe i hrvate i vidio sta spremaju i otisao covjek jer vidio da im 99% Bosnjaka vjeruje.
Mladić je mogao igrati i za Luksemburg. Kao Šakiri za Švicarsku. Na jednoj nozi na kopačkoj kosovo, a na jačoj nozi švicarska. Kako neko može voliti zemlju u kojoj nije odrastao. pa to je laž. tako i hrvati. rakitić i slično.
Rakitic je Bosnjak kao i pola hrv reprezentacije
znaci mi sto smo odbranili i sacuvali BOSNU smo jako glupi,odlicna izjava miraleme i sad ti posto si od pametnog babe dodjes ovde sa parama jer nisi ratovo ni ti ni babo i kupujes ono sto je krvlju tudje djece placeno
@filozof07 svaka caat niko ne cijeni one sto su ginuli i truhnuli u rovovima,danas su patrioti dezerteri sda,da se opet zarati opet bi pobjegli,
Odoh i ja majko, Bosnu brani-ti...
bas ti je tata pametan bio. pobjego da ne bi moro branit svoju zemlju i to je sada pohvalno.fuj.
Neko ce ga pohvaliti zbog ove izjave. Sin ponosan ocem pobjeguljom. Ko biva samo on skontao, ostali glupi ostali i ratovali.
Nebi me začudilo ni da je u registru branioca BiH.
Pa je babo pobjegao a ostali neka se bore za BiH aferim Miralem. Izjava ti je katastrofa
Eh sto i moj ne pobjeze sad nebi cijepo drva za 5 maraka.
deserter, i sad kao ljubis grb bih... pu