Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pajnke drag si mi, ali u zednje vrijeme ti je neka sila udarila u glavu...spusti se sto prije to je stetno po tebe
kako te nije stid jos rec da nisi zasluzio a sam znas da jesi
fudbal je muška igra, a pjanke bez obzira na dimenzije je mu..nja za razliku od frustriranih pljuvača. Nije im lako, jer je dilema, kako bez marke ujutru kafu srknuti u bašti...
svaka cast nasem pjanicu odlican igrac, u nebitnim utakmicama cak je igrac svijetske klase ali nikad nece bit velik igrac jer nije lider, nema muda. Nema ga u bitnim utakmicama, kad je najbitnije on odigra najlosije kako u Juventusu tako i za Bosnu. To se sad protiv Napoli i Inter opet vidjelo.
onaj faul je pokusaj ubistva
Ovdje je trebao da se pogleda VAR, kao i u slučaju Vecina. Dobro ga je Pjanke razbio, po meni dovoljno za drugi žuti. Ali ne vrijedi ni ovaj VAR kad opet Juve može krast.. sreća poništiše Matuidijev gol inace bi ovi otisli sa 0-2 i igračem više na odmor..usput bio je sličan start kao Benatije na Vazquezu, a sad naravno Juventusu odgovara da se ne svira faul i da drugi žuti Miretu..
Navijam za Juve, mrzim Inter, al' Pjanicu zasluzio si crveni
jebi ga pjane, nije svaki dan petak
bindo kalesijska...da igras jos 100 god. ni prismrdit neces Misimovicu
Sto bosnjak moze mrziti uspjeh drugog, to ne moze niko.
gl.up si ne shvatas poentu,odjebauz
moze mire gdje hoce nema zime
Eh da je pametan u glavi kao i u nogama moglo bi nesta biti od njega obako neznam
Kako ne mogu ove licemjere....poslije Reala cmizdrili a sinoć je bilo sve pošteno...kakav ciganski klub.....još da nije VAR tehnologije sudac bi im priznao gol iz zaleđa koje je bilo 3 metra....i da, čist crveni je bio za lnter
Nisu slavili oko Derbija.
hmmm jesi nas, al mogo si glat dobit crveni,opet ste se provukli nekako..