Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte da vam se omakne , pa da ih dobijete.....
@DULG dajte sve od sebe da se vidi i izgubite 5 0 al da igrate
Sjecam se kad smo saznali ko su nam protivnci za EP....bosnjo odmah kaze: nema sta, grupa iz snova....Italija nije vise sto je bila, grke cemo razbiti, finci idi igrajte hokeja i ostale gluposti koje samo kod nas prolaze. 3 TEKME POSLIJE - mi smo svoje zavrsili. 🤣🤣 Sljedece kvalifikacije ocekujem istu euforiju i nasu suplju pricu kako cemo lahko, a samo JEDNOM od 12 ciklusa uspjeli otici na veliko takmicenje. Malo realnosti nije na odmet.
Ostavićemo srce na teren, lopta je okrugla i ostale fudbalske isprane floskule, pa jel?
Tako je, Pjanke, gospodine i doktore. Igrati i nadigravati se, pa... hadzija il' bos. Ja vjerujem. Sretno!
Reci zutom da se nezahebava
Pjanic igra. Sada i mozemo ocekivati nesto bolju igru. ✋
Bice gusto bice 0:2 bice 0:2 😜
Pjanke,preuzmi kormilo
Zamolio bih administratore da ukinu opciju samolajkanja... maloumnici lajkaju svoj post više puta pa se utripuju da imaju istomišljenike.. kakav jad od likova
@RatkovAhbab jarane glup si! Pročitaj ponovo šta sam napisao, dobro protumači jer vidim da sporo kopčaš, pa se javi sa izvinjenjem zbog takvog idiotskog nastupa... zapravo nemoj se javljat i ubuduće me zaobiđi nemam vremena da se raspravljam sa debilima.
auuuuuuuuu mali prince...sta to rece ba ?? sve od sebe ?? hajde tetke Nafe ti da vidimo i to cudo
Miralen najvise voliti igrati u Zenici jer mu tada njegovi dovezu vrece krompira. Gledao kada trpaju u gepek!
Ko te jebe
Brate nije bitno pobjeda ili poraz, bitno je da se vidi trud, borba, zalaganje. Bitno je da se vidi da se za dres repke igra srcem, glavom isto ali srcem prije svega. Ko nije spreman da "pogine" na terenu ne treba ni da nosi dres reprezentacije. BiH je vaša majka, korjen, krv i vječno će vas pratiti gdje god da budete. Samo nemojte šetat po terenu igrajte svaku tekmu ko da je finale lige prvaka. Vi bi trebali da ste naši prvaci, naši najbolji fudbaleri al se ne ponašate tako..
Zna li iko stream
sta rec.. SRETNO ZMAJEVII.