"Ne dolazi u obzir"
0
Pjanić ne želi na posudbu u Nicu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba promjeniti klub, i otici negdje gdje ce biti standardni
Raja nemoj te se zivcirati zbog levata kao ovaj niko! Svi koji se razumiju u fudbal znaju da je cast sto imamo ovako mladog i talentovanog igraca u jednom od 10 najboljih klubova u evropi zadnjih 5-10 godina. Steta sto se povrijedio prosle sezone al Pjana care tvoje vrijeme tek dolazi. Pjanic je stvarno igrac extra extra talenta!!!
Pjanic je jedan od najboljih mladih igraca u Evropi,i to nije nasa suplja neg je tako ocijenjen od strucnjaka koji su zaduzeni za talente,a ne nasih kvazija,on igra u Lyonu a ne u Vrbanjusi,pa Ronaldinho je eksplodirao sa nekih 22-23 godine,levati. claude puel Potpisujem sve so si rekao,ukucajte na you tube Miralem Pjanic i uzivajte,al fakat uzivajte.
ne vjerujem da su ozbiljno razmisljali da salju Pjanica na posudbu, to je novinarska patka. pa sad kad im je otisao juninho i kallstrom je na putu u grcku nema sanse da ga puste tek tako.
vjeruj mi da citajuci ove komentare ni sam ne mogu da vjerujem kakvih ljudi ima... sta je to u nasim glavama samo dragi Bog zna. Pjanke legendo samo naprijed, nista nazad! Do iznemoglosti!
Svaka cast momak - potpisujem
uvjek se nanovo iznenadim kakvi glupani zive u ovoj drzavi..cc
momak ima tek 19 godina,najmladi Bosanac koji je ikad igrao u ligi prvaka,jedan od najvecih evropskih talenata uopste.Samo idiot moze reci da od njega nema nista.
Pa koji je vama qouratz. Ko ce podrzati ovog malog, ako mi necemo. Da je otisao da igra za Luksemburg svi bi mu hebavali majku sto je tamo, dosao covjek da igra za nas. I samo onaj ko ne voli BiH i njenu repku moze napisati \"sta je ustvari postigao ovaj\" pa covjece igra u Lionu, halooo Lion, pratis li fudbal uopste. Umjesto da mu damo podrsku (koju na pocetku nismo davali Dzeki, Misketu i ostalima) mi cinimo iste greske, cekat cemo da zabije 26 golova i tek onda mozemo pricati da je dobar igrac?!? Gdje ste vi bili sa 19 godina? Razmislite malo. Mali Pjana samo furaj, buducnost si repke.
mali pjanic ima izvanredan talent, i on se trenutno nalazi u fazi razvijanja, zbog toga ga postedite tih glupi kritika. po mom misljenju, za njega bi bilo naj idealnije da je ostao u metz-u, jer tamo je dobijao dovoljnu minutazu. jer samo sa dovoljnom minutazom mozes da razvijes svoj talent. u najjacim klubovima jedne lige se jako tesko probiti do pocetne formacije za mlade igrace kao sto su pjanic. podsjetimo se na malog krkica iz barcelone. on ce jako rijetko da igra tamo sve dok su henry i eto tu. za malog pjanica igraju i drugi faktori veliku ulogu, a to je njegovo tjelo. on je u tom dobu gdje ce se pokazati jer on uopste fizicki dovoljno jak da igra godinama na tom nivou. nama jedino ostaje da ga pozitivno podupiremo ,a ja mu osobno zelim da prvo pocne odozdo prema gore a ne obrnuto. top klubovi su kako je istorija pokazala vrlo rijetko dobri za mlade igrace. mladima igracima je tamo mjesto gdje ce da igraju a ne gdje da griju klupu. ibisevic i dzeko su dobar primjer. pozz
sta je ovaj momak postigao u stvari? cisto sumnjam da bi ga lion poslao u nicu da valja. u reprezentaciji se ne sjecam da je nista znacajno napravio. u francuskom prvenstvu takodje.
fakat ovdje se vidi ko se razumije u fubal a ko ne, ti sigurno nikad nisi ni gledo ligue 1: da si ti vidio sta miralem radi, jos u metzu kad je bio, sa 18 god, idi ba na youtube, ukucaj miralem pjanic, uzmi cipsa i kole i uzivaj, sircetu jedan!
KOLIKO SU GA FALILI JA KONTO BOS RONALDINO A ON NIDJE VEZE
I jesi vala niko i fala bogu da jesi i tako i ostani.
ma cuj ovog bisera rodila ga mati ko vidice on mozda se pjanic popravi...pa koja si ti budala ,pa ne igra pjanic za zelju il sarajevo nego Lion konju