Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije bilo Pjanketa tesko da bi pobjedili realno
svaka cast CARE!
Euforija.
Bravo momci ,napred Zmajevi Bosne...!
Zamka popisa stanovništa za Bošnjake: Onaj ko na pitanje o nacionalnosti odgovori da je \"musliman\", \"musliman-Bošnjak\", \"Bosanac\" ili \"Bosanac-musliman\", bit će evidentiran kao \"ostali\". Dakle, na pitanje o nacionalnosti treba se izjasniti kao - BOŠNJAK. Jezik naš je - BOSANSKI JEZIK, a ne bošnjački jezik. I, naravno, vjera - ISLAM. O ovome treba dobro povesti računa da ne bismo nakon popisa stanovništva postali nacionalna manjina. (podijeli ovaj status)
Čestitam nA pobjedi. Medjutim, moram istaći da je Misimović bio ubjedljivo najgori i da kroz protekle utakmice ukvalifikacijama, uz najbolju volju, nisam uspio shvatiti njegovu ulogu na terenu. Najbolji je bio kad se vratio na centar igrališta, a Pjanić zauzeo njegovo mjesto. Tada su Litvanci pukli. Pape, očigledno, osjeća neizmjernu ljubav prema ovom igraču, koji, usput budi rečeno, samo smeta na terenu. Bolje da je lijevo stavio Lulića i Salihovića, a desno Mujdžu i Stevanovića. U sredini Pjanića i Zahirovića(Zukanovića), ne bi mi Litvanci jeli džigericu sinoć, prvih 20min. Miske na klupu!
Mire lave da si samo s Grčkom ti bio.....uuuuuuuu......ali brzo če Grci u Zenicu.....SVAKA ČAST MAJSTORE !!!!
m a t e r vam vasu ge.nocid.asku nije pijanic vec Pjanic i ima da ustanete kad se izgovori to prezime.A sad da cujemo himnu.
Pjanic je ZAKON! Zbog njega navijam za Romu :)
moguce, nekad se gubi nekad se pobjedjuje, lopta je okrugla. ali se ipak nikad necemo bas toliko poniziti kao srbi, zlocinima, tucama, nacionalizmom i rasizmom.
Čestitke zmajevi, vi ste ponos cijele Bosne i Hercegovine !!!
za ove kvalifikacije se zivi.. da samo mogu zaspati do marta mjeseca od ovog tuznog zivota.. pa da me opet neko probudi 10 min prije utakmice sa grcima.. djete sam mjesanog braka.. pradjed mi je bio bosnjanin, djed mi je bio bosnjak, ja sam bosanac. Volim te Bosno, vise od zivota samog.
@FIDLIJA U SRED ZENICE NE GUBIMO SINE, JER JE TO NAŠE KRALJEVSTVO U KOJEM MI VLADAMO....ZAPAMTI TO MAJMUNE
Hvala ti Pijaniću na igri koju igraš, bitan si za Bosnu i hoću da znaš da te Bosna voli !
@fidija, al\' polako bez zuba, a onda će ti se reći: .. Nego ti idi plači za Srbijom, eno Vam Makedonci dernuše guzove, auuuu sileee....
Šipak ćete biti prvi pored Grka. Razbit će vas u sred Zenice.
srbi ako ovako nastave - izolirat ce ih na drugu planetu negdje nacionalisti, rasisti...sramota ljudskog roda http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19971417