Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Engelski \"the sun\" prenosi da bi u zimskom prelaznom roku ERMIN ZEC trebao da mjenja Wayna Rooney(Vejn Runij) na poziciju napadaca uz obestecenje od 25 milliona funti i da ROONEY(Runij)predje u redove Sibenika kao alternativna zamjena za ZECA.
da jbt jos da moram za njih navijati.. heh, ali hayd prezivjet cu. idi u englesku pa gdje god. mada mislim da sa-x zamajava raju
ma pustite to..imamo mi jak vezni red nema mjesta za njega..nije fizicki jak da bi podnjeo teret..sljedeceg europskog prvaka..dobar je on igrac jako dobar..al nije on za londona!!
samo da igra u celziju
Ja cu u M.U. a moj jaran Pjanic u Chelsea zaveseno.
Miretu je realno i mjesto u FC.Chelsea , najveći europski talenat među veznim igračima trenutno.
zamisli samo pjanic i dzeko u chelseau uuuuuuuuuuuu
pa hoce, usanovic kupuje chelsea povoljno,za milijardu funti. covjek posteno zaradio,posteno ce da ulozi.
ma svi Bosanci ce u Chelsea
Necu valjda morati navijati za Chelsea , al eto sta je tu je :-)
Skoru trazi Arsenal daje 20miliona Eura i Fabregasa... Novinari lesinari lazljivi,MADA BI JA NAJSRETNIJI BIO DA JE OVO ISTINA ALI DAJTE MALO REALNOSTI LJUDI. BIH4EVER
Haha Chelseaju... mudzosi, vratite se Vuku Karadzicu, ovaj hrvatski nije za vas
koji je ovo tim,ovaj Chelseaju?
To dijamantu