Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od vecih uspjeha mu je sto ne zivi u BH
@EvropskaSomalija možeš i ti glumiti da si srbin, ali uvijek ćeš biti naša krv bošnjačka
bilo bi bolje da si imalo potrcao
Nisam znao da, on igra za reprezentaciju. Samo sam vidio, kako stoji u reprezentaciji.
Mire najbolji si i sve najbolje u 2018 i dosta dobrih golova🃏⚽️
toliko problema u rep imamo na svim poljima a pjanica najvise kudimo,momku bi bilo najbolje da se oprosti od rep i da uziva u zivotu.
inace se jako trudis, igrac ko pickica najveca i pusti se te price da ti je zao
I da u reprezentaciji malo bolje igras...do sada je sve bilo prosjek. Nemoj postati novi Salihamidzic
Ne shvataju ljudi kakva je ekipa tebi potrebna da bi dosao do izrazaja i koliko nevidljivog posla vezni igraci moraju uraditi da rasterete kreatora kakav si ti. U reprezentaciji to mozda necemo imati za vrijeme tvog fudbalskog vijeka, a u klupskom fudbalu jos da klempu dignes i to je to. Zivio nam Mire!
Sa BiH reprezentacijom smo po meni zavrsili,igrat cemo ali nista vise veliko necemo postici, nesto slicno kako smo zavrsili sa Hidrogradnjom, GP Putom , Energoinvestom....jednostavno puno pogani i lopovluka ima u Sarajevu !
Sretna i tebi, mada znam da ti to ne čitaš
citam citam, pozradv iz Torina