Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jednostavno ne pojavite se i to je to, neka ihraju dodik i covic i ostala banda!
Pa nije rijesen problem ako se standardni igraci ne pojave. Oni ce onda pokupiti igrace iz rs i odigrati utakmicu, ali pod zastavom BiH da mogu objasniti da smo mi na strani okupatora.
Svijet pati zbog inflacije, siromaštva, gladi, nepotizma, korupcije. Naravno nepoznati pojmovi za jednog fudbalera, on je tu da šuta loptu i priča ono što je propaganda, a ne da razmišlja o stvarnim globalnim problemima.
Ama igrat cemo bez vas. Eto sad ste postali i politicari.
FIFA I UEFA IH SUSPENDOVALI...DOK IGRAŠ POD OKRILJEM FIFE I UEFE KRAJ PRIČE
Nek nije sramota igrati protiv Amerike koja je pocela 280 oruzanih sukoba i ubila na desetine miliona ljudi! Smrt fasizmu sloboda narodu!
amerika te sacuvala 90tih bez ikaove koristi za sebe...napravili su vjecnog neprijatelja u znacajnijoj srbiji zato što su tebe branili samo uato šro je ispravno
Bravo Pjanke kralju. Nisam nikad ni sumnjao u tebe, a ne sumnjam ninu ostale zmajeve. Samo hrabro u zivotu, kao sto i na terenu radite. Svaka vam cast.
Ti u Dubaiu bas patis..Joj sto ne volim ova preseravanja ovih bogatasa (al stvarno nisam ljubomoran, volim svoju cvaju neg avion)..
Mora neko pruziti ruku pomirenja
Vala u kojoj ligi igras a i inace kako igras u posljednje vrijeme ne bi se posebno osjetilo u ovoj utakmici da Covic zaigra na lijevom krilu a Dodik da odigra spica uz Dusanku na golu.
Nemoj Dusanku na go, ona bi primila svaki! 🙈🙈
Treba bojkotovati utakmice reprezentacije dok NS ne povuče odluku. Sponzori NS: Mtel, Violeta, ASA Osiguranje, OAZA, ADIDAS, Dnevni Avaz… trebaju prekinuti sponzorstva zbog podrške Ruskim okupatorima.
Treba se rijesit korova u bh nogometu. Bez toga nema ozdravljenja bh fudbala. Treba krenut os glave. Glavnog grada BIH. Trening i ovra da bude jedino mjerilo rezultata. Skoncetrisat se na kvalitet i selekciju najboljeg.
Hoce ljudima karijere da ugase i da na koncu obezvrijede reprezentaciju zbog politickih ciljeva.A jos na to da igracki kadar upute na Srpski i Hrvatsku reprezentaciju.
Iskoristite priliku sada, kada smo u žiži javnosti da kažete sa čim se suočavate i mi sa vama?
Zar su fudbaleri krivi za RAT!?!?! KoGa navuku na tu pricu, neka se sjeti Hice i ideologije fasizma 👌👉😎
Iskoristite priliku sada, kada smo u žiži javnosti da kažete sa čim se suočavate i mi sa vama?
Tako je druze pojasni ljudima sta Dodik rade od nase drzave.