Počašćen interesovanjem Španaca
5
Pjanić: Istina je, Barcelona me prati
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miraleme, stranka te prati, imamo velike planove s tobom :)
Jedva čekam :) Nisam imao para za Barsin original dres kad je igrao Diego, ni kad je igrao Kodro al za Pjanketov ću se na glavu nasadit da ga kupim :)
Pjanicev demant na ESPN-u: http://soccernet.espn.go.com/conversation?id=1309673&cc=5901
Pjanicu puno srece ,sto manje povreda i ima vremena za tebe tek ti je 22 godine.Opet naglabanja i mahalske price .Bolje bi bilo da malo vise saznate i objavite :sta je sa Salihovicevom povredom ,jeli operisan i koliko bi trebalo proci vremena za njegov povratak na teren?Pjana ima ugovor do 2015 sa Romom a novanarcici ga vec sele danas u Barsu a za dva dana mozda i u obadva MC,MY.
Sta li danas radi dzekica,gdje su vijesti???
Sta ti mene poznajes papak jedan, ti mene gledo u Sydneju. Pa kada sam ja poslao dugu loptu kao Pjanic. Nismo uopste slicni igraci. Da si rekoa Pjanic je kao Beckham ok. Ti mene poredis sa Pjanicom. Pa ocigledno ne gledas fudbal Barcelone bjednice. Pfff. Mi u Barci igramo fudbal isti kao na Treningu. Znaci na treningu je salata non stop. Kada dodjemo u igru na terenu i premieri tako to radimo 80/20 je lopta u nasim nogama. Sada malo bolje otvori oci... Degenu
Boze dragi ovaj klix pun nogometnih menedzera i strucnjaka... miralem ima 22 godine i prvotimac je relativno jakog kluba u slucaju da se probije mogao bi zamjeniti xavia ili iniestu koji za 2-3 godine vise nece biti u najboljim godinama za bavljenje nogometom. i uvjeren sam da pjanic ima potencijal za takvo sto samo ali otom potom. to sto izjavljuje da ga barca prati je zbog toga da povisi svoju cijenu i interesovanje drugih klubova ili da u slucaju produzenja sa romom ima argumenata za poboljsanje plate i cesto to mozemo vidjeti kod mnogih igraca na to im menedzeri sugerisu. zato sutite i ne govorite da pjanic los igrac. objektivno gledajuci spada u skupinu 10 najboljih igraca do 23 godine. a vi nemojte ponizavati niciji kvalitet zbog toga sto ste frustrirani. za razliku od nas druge zemlje se ponose na svoje igrace cak ih jos vise uzdizu u nebu. samo kod nas jos ima idiota koje govore da je dzeko kloc. u drugim bi zemljama igrac poput dzeke i slicnih imali uzvisen status.
Prvo se treba izboriti za mjesto u prvoj postavi Rome. A igrati u Barsi, vrlo tesko. Ne samo on, nego tesko da moze bilo ko sa balkana.
aa vidim svi vidoviti ovdje od kud vi znate da ce sjediti na klupi,pa eto kad ste vidoviti reci te mi hoceli me primiti na posao gdje sam konkurisao
i mene prate vanzemaljci....
http://bet-tips.cogia.net za sve one koji vole ovaj hobi obavezno neka se prijave
*************************** http://www.facebook.com/ BihSportNews?ref=hl Pridruzite se i saznajte sve novosti vezane za BH Sport :) ************************
I Alcántara i Song su vec u Barci http://en.wikipedia.org/wiki/Thiago_Alc%C3%A2ntara Alcantara je samo rodjen u Italiji, sve ostalo u Barci i nastupa za Spansku reprezentaciju
Alcantara je iz Italije a Song iz Kameruna, 'stručnjače' ;-)
@ Xavi H. - imao sam tu sreću da prisustvujem finalu olimpijskog turnira u Sidneju 2000., tad sam prvi put vidio Xavija i mogu ti reći da i mene Pjana danas MNOGO podsjeća na Xavija tada. Znači Pjani fali samo još malo iskustva da dođe na taj nivo.
pjanke zovi policiju
u nas na Vučjoj Luki snijeg dozavrat, jedva vidim Sarajevo kroz ovaj dvogled, zamaglio se