Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
došlo neko pogano vrijeme ni gola više ne možeš pogledati na yebozovnim portalima sve neki klipovi kvalitete kao da je snimano pumpom za biciklo
Mireta se bez potrebe kritikuje, kada igra uvijek na nivou za reprezentaciju. Evo i u posljednjem nasem debaklu, Mire je imao tri vrhunske asistencije u prvom poluvremenu, gdje je utakmica mogla biti rjesena, ali nazalost nije imao ko da pospremi loptu u gol. (1) stativa Dzeke, (2) iz kornera na drugu stativu za Bicakcica, kada ovaj ima prazan gol ispred sebe i (3) na 6 metera iz kornera kada glavom fulamo opet prazan gol. Mire je institucija!
Golcine i qrca
Vise sretno i spretno nego sto je golcina
@samo_sam_realan znalacki cak se o radovao prije nego sfo je lopta presla gol liniju...
Zasto tako ne dajes za repku?? Igras kao 💃
Donna Ares - Prokleta je Amerika - (Live) - (Audio 2001) HD < - ) opaa ajde na Chivas
Zlatno pravilo kad pijes: okani se interneta!!
Meni ovo nije ni blizu onaj Juventus iz prosle sezone. Sta ce biti u buducnosti vidjet cemo.
@Ameise doziraju se jer sa 20% snage mogu dobiti ovu sirotinju. Svaki derbi ce rasturiti kako bude vrijeme odmicalo a glavni fokus je liga prvaka , titula u Italiji se podrazumijeva.
Ovo iz inata jer mu ne daju da puca slobodnjake.
@Dado dijasporitus Nije da mu nedaju nego Pjanić puca sa lijeve strane
U Juveu igra, za repku 0 bodova ...
a sa kim da igra? da jajalom, sarićem i bešićem?
Obuci ti dres pa ga zamjeni.