Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skratite Premijer ligu BiH na 10 klubova.
Ma nemate vi uslova da igrate fudbal. Stadioni vam livade, koje se u slobodno vrijeme koriste za ispašu krava i ovaca. Prije par kola, kiša padala, u šesnaestercu živo blato, buldozer bi se zaglavio u njemu.
@Fljopavac haj sad to preformuliši u bosančicu, da te vidim momčino.
Pazi te samo izjave predstavnika Zrinjskog i Sirokog,pa kod njih su izjave van sporta i bas politicki usmjerene do duse tako se i ponasaju na tribinama i nista nije slucajno.Zvizdat na intoniranje himne,razne fasisticke izjave i navijanja konacno treba Nogometni savez da sprijeci ili da navijaci drugih klubova to uzmu u svoje ruke i konacno da im se pokaze jedno lijepo mjesto.
putuj Evropo nemoj više čekati na nas...
Ma nije savez problem, problem je sto nema materijala, evo reko Amar https://www.youtube.com/watch?v=Rfm8tHMVL7w
Čega?
I sta kazu tako ti boga?! Hoce'l?
U najboljem interesu bh. Nogometa za proizvodnju kvalitetnih igrača i generiranje većeg interesa, nogometni savez bi trebao ozbiljno gledati na udruživanje s HNL-om prve i druge divizije... stvarajući istočnu i zapadnu nogometnu lige konfederacije jer će to dovesti do kvalitetniji igrače i stvoriti veće zanimanje kod navijača.... ....to je po mom mišljenju najbolje rješenje
@Lijepalisi nijednom nogometnom klubu nije u interesu da izgubi svoj identitet
osnujte udruzenje i raspustite pola te lige, onda raspustite i udruzenje. :-)
Jos malo ce nam trebati udruzenje kriket clubova,ako se nastavi priliv migranata ovim tempom
nema srpskih i hrvatskih samo bosanski klubovi postoje! Država Bosna!
Ideja je glupa. Udruženje ne može biti zamjena za instituciju.
Kakva udruzenja. Smanjiti ligu na 10 i homogenizirati talenat po uzoru na HNL. Barem imaju rezultate kao potvrdu.
Smanjit ligu na 10 klubova uvesti cetverokruzni sistem stroga pravila za dobijanje uvjeta za prvu ligu u dogovoru sa klubovima pokrenut sve cesce kampove iz mjesta koje dolaze.
Raspustiti ligu I podijeliti lopte djeci po parkovima. "Fudbalere" poslati na vojnu obuku u Tursku ili Izrael. U svakom slučaju, ništa od fudbala nema u ovoj, napaćenoj i prokletoj zemlji. Dokle god postoji SDA, neće biti sreće ovde. Hvala. 🙏😘