Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je*em ti Shakiru šta ti pričaš, glava mu ko Sprindov hljeb..
lijepi strah,navijam za real i nadam se da necemo ispasti od uniteda,ipak je i united jaka ekipa ne smiju se podcjeniti,al ovo je samo podbadanje iz straha nista drugo,jer su vidjeli da ne mogu uzeti real kao prije par sezona ''glat'' :)
Glupost je uopce stavljati ovakvog igraca u kos sa najboljim stoperima svijeta. Pa on je daleko od vrhunskog defanzivca. Da ima malo lošiji srednji red ispred sebe njega bušili k'o Meksički zaliv. Chiellini, Thiago Silva, Terry,Puyol,Barazgli,Vidic,Ferdinand,Hummels,Kompany, itd. Pa 60% italijanskih stopera je bolje od njega
Tacno mi se vise povraca od ovih komentara a narocito ovih koji komentarisu, samo znaju reci cigani iz barcelone, pa de retardu boziji ne kaze se dzaba "prvo pocisti smece ispred svojih vrata..." Voli svoj real, je.i se s njim ako hoces !
volio bih da citav Real pregazi Shakiru
Joj kad pocnu pametnjakovici porediti Barcelonu i Real Madrid, ne mozes porediti normalne ljude sa neotesanom i nekulturnom stokom, koja, sto je najgore, ima kvalitetu ali ima i tzv. Mourinhovu dozu gadosti u sebi koja se manifestuje kroz prljavu i cigansku igru, narocito pojedinaca. A sto se tice te price da je Barcu strah Reala jer ih ne moze dobiti ko prije, smijesno mi je. U zadnjoj utakmici su imali nenormalnu srecu. A koliko je Barca prljav klub, kao sto mnogi kazu, govori cinjenica da je u toj istoj utakmici do 65. minute bio samo JEDAN prekrsaj od strane Barce, a 15 od strane Reala, i to bez Ramosa i Pepea, igraca koji se vise tuku nego sto igraju na terenu, inace bi bilo bar jos toliko... bar.
volio bi I ja bubnut shakiru pa ne mogu
Ne mogu proci ni tri dana a da cigani iz barcelone ne bockaju Real Madrid. Zar neko moze biti toliki cigan... Stvarno ih ne shvatam... I ne shvatam kako neko moze napisati takvu glupost da je onaj konj jedan od najboljih stopera na svijetu... T. SIlva, M. Sako, Puyol, Humels, S.Ramos, Pepe, Alaba, Cahil, Luiz, Chelini. K'o od sale nadjoh deset ljudi koji su za klasu bolji od ovog Piquea. Smijesno.
normalno da bi volio
kvota na manchu 5 kermi
@Ja mislim da se svi slazu sa mojim gore komentarom,niko nije barsu nazvao sabanskim klubom,samo sto ste vi zaludjeni idejom o tom nekom izbacivanju,a mozda ispadnete od milana a i mi od uniteda,sve je moguce u fudbalu :) (i plus uzmi u obzir da je to liga prvaka)
BUHAHAHHAHAH vidi ko to kaze? pa logicno da bi volio kad Ronaldo svaku tekmu napravi masakar na njemu HAHAHHAHAHA oplaka oca mi
Hahahahaha sta ima zbog straha, pa nije barcelona neki sabanski klub pa da se treba pribojavati reala xD
kofol zbog svoje proslosti,prepao se cigan da ih Real ne sahrani kad se sretnu u LP :D
ovaj pique prava p.i.c.k.i.c.a -