Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pique je dao komentar preko digitrona samo da se zna .
šta se bunis, zastupnici barem dodju na raspravu, kod nas uzimaju dnevnice a niti se ikad pojave
Pušać! Slaba mu valjda plata bila, šta li? Ili mu možda smeta što nije najbolji u Španiji pa, pošto želi to da bude a ne može, treba otcijepiti Kataloniju pa da u njoj (možda?) i bude!
He he he he , samo da ti Pique vidiš naš Parlament, cirkus od telefoniranja, lakiranja nokata, svakom drugom kažiprst do pola u surli, i još puno toga i opet se nitko ne čudi, ne brine i sve njih zabole ...
precijenjen igrac
Covjek ima zenu i djecu, zdravlje, pare i opet se bavi ovim stvarima. Moras biti glup da tako postupas kad imas sve sto ti treba u zivotu.
Ostavila ga je Shakira
@Realno25 Ne znam kakve to veze ima, ali evo, odgovoriti cu ti - jesam. Covjek je dobio puno toga u zivotu i mislim da ima kvalitetnijih stvari na koje moze potrositi svoje vrijeme. Kao pojedinac se ionako ne pita o buducnosti Katalonije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa dobro sta je tolko strasno da Katalonija postane nezavisna drzava ionako su svi zajedno sretni u Evropskoj Uniji. Nema granica, ista valuta, i svi se veselo njisu a plata dobra
pa najbogatija pokrajina u spaniji sto ce reci najvise kesa donosi
Svi su mi jasni, ali samo Bošnjaci što navijaju za Tursku nisu.
večina reko bi čovjek po izborima
@ASas. Nisu ni meni, kao sto mi nisu jasni ni bosanski katolici sto navijaju za Hrvatsku.. ista vnago.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta bi tek rekao da vidi kako se nasi politicari ponasaju kada se odlucuje o vaznim pitanjima...
Čovjek je Katalonac i hoće nezavisnu Kataloniju, meni je to OK. Ja ga ne osuđujem uopce.
Aha, pa ujutro glasa za nezavisnost Katalonije, a navecer igra za Spaniju?