Nogomet
1

Pique: Mourinhu je sve dopušteno, ali medijima ne bi trebalo biti

Totalsport
Gerard Pique (Foto: Arhiv/AFP)
Gerard Pique (Foto: Arhiv/AFP)
Odbrambeni nogometaš Barcelone Gerard Pique kritikama je još jednom udario po treneru Real Madrida Joseu Mourinhu, ali je oštro kritizirao i madridske i katalonske medije zbog neobjektivnosti.

Pique je gostovao na konferenciji za novinare, a u jednom mu je trenutku sletjelo i pitanje o Mourinhu koji je posljednjih sedmica redovno na udaru medijskih kritika.

"Zanimljivo je to. Kad je Real pobjeđivao, Mourinhu je bilo dopušteno sve. Došao je na Camp Nou i zabio prst u oko Titu Vilanovi. I koliko je utakmica kazne dobio? Nijednu. Sad kad je Ikera Casillasa bacio na klupu, kad je izvrijeđao novinara, onda ga kritikuju. A Mourinho je oduvijek ovakav. Otkad je došao u Španiju, ponaša se isto", rekao je Pique i dodao:

"Mourinhu je sve dozvoljeno. No, mislim da medijima ne bi trebalo biti. A to se odnosi i na one iz Barcelone i na one iz Madrida. Ni Barҫa ne radi uvijek sve dobro. Ali kad pogledate naslovnice El Mundo Deportiva i Sporta, čini se da je uvijek sve savršeno. To je pogrešan pristup. I za Real i za Barcelonu."