Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utakmice FK Sarajeva u Evropi će prenositi Hustler TV i to u programu gangbang.
čuo sam da ti je stara stažirala 6 mjeseci pa su je primili za stalno
@muris_ilijas Seljačiću istočnjački ne kontaš sarajevsku šprdnju i zayebanciju. Mi smo se uvijek voljeli šprdati međusobno i prije nego što ste vi džukci šljegli u grad, u teme je razlika između nas i vas. Drž se ti poljoprivrede i vjersko-političkih tema.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nećete da plaćate RTV pretplatu I ismijavate BHRT. ..pa dobro. .eto vam ga sad
time vidim sve manje razloga da svaki mjesec placam tu tzv TV taksu koja ide za bhrt, te rtrs i ftv.za koji klinac da im to placam????
kakva reprezentacija takva i televizija sto je prenosi.
Sabahudin Topalbećirević Baho će raditi utakmice na PinkBH! Nadamo se odličnom prijenosu (prije svega mislim na razlučivost) i dobrom nogometu naše momčadi na čelu s izbornikom!
kakav je ovo vise sramota taman nabavim sportklubove areba sport i sve to i sad pink BH mislim ljudi jel ovo vise normalno......mislim ovo je bruka i sramota
gledas na sk u hd rezoluciji,nece zatamnjivati ni jednu utakmicu,ne samo nase nego sve reprezentacije ex yu
Hvala Željku Mitroviću!
Hahahaha... U poluvremenu će biti ''live'' zadruga sigurno.
plačem od smijeha
Ja ne znam stvarno kako javni servis ima obraza da naplacuje pretplatu a ne nudi nista.Manje mi je zao potrositi pare na kladionici nego i jednu jedinu marku dati onim shupcima sa BIHTV. Fuj, uhljupi i neradnici...
Da svi placaju nebi do ovog doslo,mi i nasa drzava smo otisl u k.
hehehe balijanderi ne mogu ni svoje utakmice da prenose, koja beda i jad
Veca je "beda i jad" sto ti dolazis na kliks.
Sramota je da jedna malograđanska, sund i kic televizija prenosi utakmice reprezentacije BiH. Ja sigurno necu gledati na toj televiziji. Fuj stoko
Za koji k... plaćam pretplatu?
jala brat ft. Dragana Mirković komentatori
Isto kako je u hrvatskoj Nova tv dobila prava.... Nešto strašno ali šta ćeš.... Lova i interes na 1 mjestu a preplatnici tek kasnije.
molim Boga da ne prodjemo pve godine ko ce ih slusati
Neznam sto nisu dali da OTV prenosi, malo muzika malo fudbal.