Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas je lepo vreme napolju.
MAMAAAA DE RECI IMMMM :\'( hahahaha btw. ovim u raspravi u predhodnim postovima (iskljucivo onim preko Drine) porucujem da mi se napuse ku.ca =)
@dino ne s.erri ni ti ni ostali idite brate na neki sportski portal pa tamo na miru pisite i raspravljajte o fudbalu i divnim proslim vremenima a nas Bosnjake i bracu Srbe i Hrvate pustite da se castimo na ovom portalu
Mutu jarane dzabe sa sada izvlacis, nema od tebe vise nista...
I koka je bila moja... Adrian je poceo uzimati moju koku ne znajuci sta je to. Ja sam imala cak i deklaraciju da je to bila 100% cista koka i da u njoj nema nista sporno... Ovo je sve samo nesporazum.
@fedor žalosno da sa takvim kretenima kao što si ti moramo dijeliti ovu planetu.
a najvece pushikucrchine ovdje su ipak urednici sa-x koji uopste dpoustaju komentare povredljive prirode, jer i sami znaju da bi imali 80% manje posjetilaca na ovoj stranici kad bi bilo onemoguceno davanje komentara.
nikako ne kontam kako hajvani sa obe strane drine uspiju od teme koja ama bas nikakve veze nema sa doticnim zemljama napraviti prepucavanje na nacionalnoj osnovi?
Pa ovaj Mutu je baksuz da valja...
Daj ba Mutu ne prosipaj iz supljeg u prazno... Fudbaler sa onakvom linijom tablete za mrsanje...ajjj na odvikavanje pa se prihvati lopate , valja Chealsiju vratiti onolike pare. .)
Suvise smo lepo vaspitani da bi se bavili primitivnim prepucavanjima.Tvoj komentar je tvoje,ali samo tvoje licno,ogledalo.Volim svoju zemlju beskonacno ali ne mrzim nikog.Pozdrav iz lepog Sapca.
popusite mi ga vi iz zemlje Srbije a posebno pravoslavci iz KRAVICA
Verujem da komentar br 1 nije napisao moj sunarodnik.Dokle cemo mi Balkanci istog ili gotovo istog jezika da budemo glupi.Hajde da pricamo o sportu,fudbalu,kosarci,tenisu.Da nadjemo neku zajednicku laganu temu a ne da samo mislimo da se medjusobno satremo.Pozdrav iz zemlje Srbije.
Pa da greska, naroavno. Kao sto su muslimani na Bozic \'93 u Kravicama masakrirali Srbe a kada su dobili po lojavoj njusci onda su poceli pozivati na \'razum\', zatis su \'skontali\' da bi mogli postati zrtve pa su poceli skicati \"HELP BAZNIJA\", \"DZENOSAJD\", \"SEJV MASLIMS\"......a sve to zbog greske nacinjene u Kravicama......dajte budite razumni ljudi, sta vam je?