Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi se mi slažemo oko ovih lijepih sporednih stvari.... volio bih da piksija neko intervjuiše kad popije par pića.... možda je ipak samo do pića, neće piksi brlju
Piksi je bio umjetnik, slobodni udarci, asistencije ns tanjiru i jako dobar pregled igre ali tad se igralo srcem a ne kao sad.
Nijedna reprezentacija nije imala takav vezni red Susic, Prosinecki, Stojkovic, Savicevic i Bazdarevic i dogurali bi do vrha. Steta za ranije crvene kartone Bazdarevica i Sabanadzovica i onda jos 1992 kada su trebali da opuhaju Europu.
Nisam ga gledao, ali eto čovjek ima veliki respekt za našeg Papeta, tako da imam pozitivno mišljenje o njemu.
fudbaler za respekt
Jugo, Jugo rodna grudo.